Prima pagină » Cancan » Theo Rose, discreție maximă cu privire la copilul ei și al lui Anghel Damian. A recunoscut de ce nu vrea să-i arate chipul

Theo Rose, discreție maximă cu privire la copilul ei și al lui Anghel Damian. A recunoscut de ce nu vrea să-i arate chipul

28 nov. 2023, 14:39,
în Cancan

Theo Rose nu vrea să-și expună copilul pe rețelele sociale, susținând că atât ea, cât și Anghel Damian vor să-l protejeze. Artista crede că odată ce i-ar posta chipul micuțului, ar putea apărea și comentarii răutăcioase la adresa familiei sale. În altă ordine de idei, se pare că Sasha începe să semene din ce în ce mai mult cu Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți în vara acestui an după un an și un pic de când au confirmat că sunt într-o relație. După acel moment fericit din viața lor, ei au decis să se numere printre persoanele publice care nu vor arăta chipul copilului lor, chiar dacă internauții își doresc să îl vadă pe micuț.

Theo Rose, discreție maximă cu privire la copilul ei și al lui Anghel Damian

Theo Rose a mărturisit de curând de ce ea și Anghel Damian nu vor să arate fața lui Sasha Ioan, deși are aproximativ șase luni de viață, iar fanii sunt extrem de nerăbdători. Theo Rose este destul de activă în mediul online, în ciuda programului încărcat pe care îl are. Chiar dacă nu arată chipul fiului său, aceasta apare deseori cu el în brațe, iar fanii îi cer să îl arate pe micuț, deoarece vor să vadă cum arată.

Cu toate acestea, antrenoarea de la „Vocea Românie” și iubitul ei au decis să nu facă, momentan, acest lucru, deoarece nu vor ca fiul lor să se lovească de comentariile mai puțin frumoase ale persoanelor care îl vor cunoaște, chiar și virtual.

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Cu cine seamănă micuțul Sasha Ioan

Deși încearcă să îl ferească atât cât poate de atenția excesivă din partea celor din jur, nu este exclus ca artista să nu îl poată ține departe de ochii celor curioși prea mult timp, deoarece micuțul începe să semene, din ce în ce mai mult, cu ea.

Mai mult decât atât, Anghel Damian și antrenoarea își doresc foarte mult ca fiul lor să aibă o viață normală și să fie tratat la fel, fără ca, atunci când este văzut de cineva, să i se spună că este „copilul lui cutare”.

Dincolo de toate acestea, Theo Rose susține că încă de când era adolescentă visa la a-și întemeia o familie, la a deveni mamă. Aceasta și-a dorit dintotdeauna un copil, dorindu-și o astfel de prezență în casa ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *