Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose, detalii despre despărțirea de fostul iubit. I-a umblat în telefon și a pus punct relației: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Theo Rose, detalii despre despărțirea de fostul iubit. I-a umblat în telefon și a pus punct relației: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

18 aug. 2024, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose și-a adus aminte amuzată de momentul în care s-a despărțit de primul ei iubit. Artista a mărturisit că acesta încerca să o manipuleze foarte mult.

Theo Rose a împărtășit recent cu fanii săi o amintire amuzantă din perioada adolescenței, oferindu-le o privire în viața ei din acea vreme. Artista, cunoscută pentru sinceritatea și deschiderea cu care își tratează urmăritorii, a povestit despre prima ei relație de iubire și cum a decurs despărțirea de primul ei iubit.

Theo Rose a dezvăluit detalii haioase despre această experiență, rememorând cu nostalgie cum s-a ajuns la separare. Vedeta a mărturisit că, deși atunci situația părea complicată și emoționantă, acum își amintește totul râzând.

Când avea 17 ani, Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei după ce acesta îi umblase în telefon. Artista spune că băiatul o mințise că o plătise pe prietena ei pentru a-i trimite conversațiile.

„Faza cu 1.000 de euro, acum vreo 10 ani am avut eu primul meu gagic și s-a întâmplat așa, eu eram leșinată după el, problema este următoarea, că atunci când mă supăra, că încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare, mă descărcam și eu la prietena mea cea mai bună, îl mai bălăcăream acolo cu ea prin mesaje ca să-mi treacă supărarea, să nu mă cert cu el.

Când ne-am despărțit, noi ne-am despărțit pentru că el mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream eu cu prietena mea. A văzut băiatul, s-a supărat pe bună dreptate până la urma urmei că l-am bălăcărit bine și ce credeți că a făcut, că s-a frustrat bietul băiat, ce o fi zis: «Ee, mă faci să par așa în fața fetei», și avea dreptate. A încercat să facă următorul lucru, ca să nu recunoască că mi-a umblat în telefon și mie mi-a fost evident de la început că asta a făcut, a zis: «I-am dat o mie de euro lui Alice și mi-a trimis conversațiile voastre».

A încercat să-mi demonstreze, mi-a trimis niște conversații, problema este că el mi-a trimis mie niște screenshot-uri de pe iPhone, dar noi pe vremea aia noi nu aveam bani de iPhone, ea avea Android (n.r.: prietena ei). Păi tu faci din astea cu noi: Sărace, sărace, dar noi suntem șmecherite, avem școala noastră”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Cum s-a schimbat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, după ce au devenit părinți

Theo Rose și Anghel Damian, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani, au trecut recent printr-o perioadă dificilă în relația lor. Cuplul se pregătește acum să sărbătorească primul an de viață al fiului lor, Sasha Ioan, pe 14 iunie.

Theo Rose a recunoscut că, de când Sasha a venit în viața lor, ea și Anghel Damian nu mai petrec la fel de mult timp împreună ca la începutul relației. Cu toate acestea, cei doi fac eforturi să mențină flacăra iubirii aprinsă.

„Probabil că petrecem un pic mai puțin timp împreună decât înainte, evident. Dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe ăla, puțin așa cum e. Și asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul în punctul în care ne aflăm acum. Facem niște concesii ca să ne nimerim la un moment dat să putem să ne petrecem timp. (…) O dată la două luni plecăm câte un weekend împreună, doar noi doi. Dacă nu plecăm și rămânem acasă, ducem copilul la țară la ai mei. Copilul e superfericit când e acolo, nu ne stă inima că ce-o plânge copilul după noi”, a spus cântăreața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024