Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose, declarații despre Fulgy. Ce a spus artista despre băiatul Clejanilor

Theo Rose, declarații despre Fulgy. Ce a spus artista despre băiatul Clejanilor

25 mart. 2022, 23:44,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose a fost colegă de liceu și bună prietenă cu Fulgy de la Clejani, despre care are numai cuvinte de laudă. Cântăreața spune că fiul Clejanilor a fost mereu un copil cuminte, care învăța foarte bine și foarte talentat la pian.

Artista nu-și explică decăderea lui Fulgy

Theo Rose nu-și explică decăderea lui Fulgy de la Clejani și cum a ajuns dintr-un copil olimpic, un adult afectat de consumul de droguri.

Theo Rose a fost invitată recent la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, unde a vorbit și despre fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Anul trecut, Fulgy a fost în centrul mai multor scandaluri provocate chiar de el.

Cum explică Theo Rose stadiul în care a ajuns Fulgy

Fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut probleme cu legea și a fost implicat în mai multe conflicte. La un moment dat, Fulgy a declarat că din cauza drogurilor a vrut să ia viața părinților săi.

„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun! E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase. Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc. Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial”, a declarat Theo Rose.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *