Prima pagină » Cancan » Theo Rose, complicații după COVID. Artista a ajuns la spital

Theo Rose, complicații după COVID. Artista a ajuns la spital

16 nov. 2021, 13:52,
în Cancan

Îndrăgita artistă Theo Rose s-a confruntat cu anumite complicații după infecția cu COVID, astfel că a fost nevoită să revină la medic. În ciuda faptului că interpreta s-a vindecat de această afecțiune, ea a rămas cu anumite probleme de sănătate. Theo Rose mărturisește că acum, după ce a trecuit prin boală, este mult mai atentă la sănătatea ei.

Artista Theo Rose a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a vindecat de boala momentului, noul coronavirus. Astfel, cântăreața a mers de urgență la doctor, îngrijorată pentru propria stare de sănătate. După cum singură a mărturisit, artista a traversat recent o perioadă destul de complicată. Și chiar dacă s-a vindecat de COVID-19, Theo pare că încă se confruntă cu mici probleme de sănătate. Ea a mers la medic pentru un control amănunțit, fiind îngrijorată că încă mai tușește și are dureri puternice în piept.

Theo Rose, complicații după COVID

Frumoasa artistă își tine mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. De data aceasta, însă, Theo Rose i-a îngrijorat puțin pe aceștia, după ce i-a anunțat că a trebuit să viziteze urgent un medic. Solista a mărturisit că după ce s-a vindecat de COVID-19 a început să fie mai atentă la starea ei de sănătate, așa că a mers să-și facă un control serios, din cauza unor dureri în piept.

„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie, că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept. Am zis gata, cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident”, a povestit Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Ce reacții adverse a avut artista

Și chiar dacă a declarat că a avut o formă ușoară a bolii și nu a fost nevoită să stea în permanență sub supravegherea atentă a medicilor, Theo Rose s-a confruntat cu anumite reacții adverse. Mai exact, după ce s-a vindecat de COVID, fața artistei a avut de suferit, pentru că i-au apărut mai multe erupții.

„Mi-a luat mai bine de jumătate de an să ajung la un tratament facial, să-mi extragă, să-mi facă și mie ceva la față. E o nenorocire. După ce m-am machiat în draci, m-am pupat la evenimente, m-am luat în brațe și am transpirat cu machiajul pe față, în sfârșit am ajuns la tratament. Mi-a făcut cu creme, cu aparate, cu de toate. Sunt fericită tare, m-am relaxat, nu-mi mai pasă de nimic acum, nici de probleme”, spunea Theo Rose în urmă cu ceva timp.

Theo Rose este într-o relaţie cu nepotul lui Nea Marin

În momentul de față, Theo Rose trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Leonte, nimeni altul decât nepotul lui Nea Marin. Cei doi se iubesc necondiționat, locuiesc împreună iar relația lor merge ca pe roate. Și totuși, admiratorii lor și-ar dori să-i vadă în fața altarului, formând o familie. Cu toate acestea, cei doi se pare că nu simt că să facă marele pas și nu vor să grăbească lucrurile.

„Avem patru ani împreună, suntem ca o familie. Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose, care s-a vindecat de curând după infectarea cu COVID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *