Prima pagină » Cancan » Theo Rose are probleme de sănătate. „Nu mă lasă Dumnezeu deloc”

Theo Rose are probleme de sănătate. „Nu mă lasă Dumnezeu deloc”

08 iun. 2021, 10:42,
în Cancan

Theo Rose a mărturisit că are probleme de sănătate. Cântăreață a făcut anunțul în mediul online, acolo unde este urmărită de foarte mulți fani. Artista a ajuns să fie extrem de apreciată după apariția la “Bravo, ai stil!”, unde a fost jurizată de Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu.

Colaborarea sa cu Bogdan de la Ploiești a stârnit și ea multe controverse printre fanii lor. Acum, artista se confruntă cu probleme de sănătate și a vrut să impărtășească asta cu prietenii ei din mediul online.

Theo Rose are probleme de sănătate

Vedeta a postat un videoclip la secțiunea de stories de pe Instagram, unde le-a recomandat persoanelor cu probleme vocale să se trateze cu aerosoli.

„Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale”,  a scris Theo Rose, la InstaStory.

Cântăreața a vorbit de mai multe ori despre problemele pe care le-a avut în copilărie. Aceasta s-a confruntat ani la rând cu anxietatea. Din cauza acestei probleme a avut niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea.

Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.

Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”,  a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.

Cât câștigă Theo Rose din postările de promovare de pe Instagram

Theo Rose a explicat, la o emisiune de la un post de radio, care sunt sumele pe care le căștigă din postările pe care le face în mediul online.

Astfel, o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed costă 1.200 de euro și o postare pe feed costă 950 de euro.

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024