Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre valul de critici cu care s-a confruntat, după despărțirea de Alex Leonte

Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre valul de critici cu care s-a confruntat, după despărțirea de Alex Leonte

29 oct. 2022, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară și, de-a lungul carierei sale, cântăreața a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Ei bine, însă, după un val de admirație din partea tuturor românilor, din nefericire, în urmă cu doar câteva luni, șatena s-a confruntat și cu un val de critici, fapt ce se întâmpla la scurt timp după ce s-a aflat că s-a despărțit de Alex Leonte și că a intrat într-o relație cu regizorul Anghel Damian.

Acum, vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a vorbit pentru prima dată despre perioada respectivă, mărturisind că au existat multe lucruri care au durut-o, însă a ales să spună ce s-a întâmplat, de fapt, și cine a dorit să o creadă, a crezut-o.

„Au mai fost niște chestii care s-au întâmplat și de care nici voi nu știți. S-au întâmplat în jurul chestiei ăsteia niște lucruri care m-au și durut, în afară de reacțiile de care mi-am dat seama din momentul în care a apărut articolul.Am știut că o să mă lovesc de reacțiile alea, n-a mai fost o surpriză.

Important e că adevărul a fost la mine, eu l-am spus, cine a vrut să mă creadă, m-a crezut. Cine nu, oricum a crezut ce a vrut! Și până la urmă și cine nu mă place, mă iubește!”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au plecat în prima lor vacanță

Theo Rose și Anghel Damian abia ce s-au întors dintr-o vacanță, aceasta fiind și prima lor aventură împreună. Întrebată despre cum a fost, artista a răspuns fericită că s-au simțit foarte bine, s-au relaxat și s-au odihnit.

„Da, mă, a fost frumos! Pe odihnă, relaxare, că eram, știi și tu cum eram. Ne-am odihnit, ne-am relaxat, m-am bronzat, mă și cojesc!”, a spus Theo Rose despre vacanța în care a fost alături de Anghel Damian și sora sa, Raluca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
10 octombrie 2024
10 octombrie 2024