Prima pagină » Actualitate » Theo Rose a vorbit despre un nou copil: „Intuiția îmi spune că voi avea o fetiță!”

Theo Rose a vorbit despre un nou copil: „Intuiția îmi spune că voi avea o fetiță!”

11 mart. 2024, 10:59,
în Actualitate

Theo Rose a vorbit despre un nou copil, chiar dacă nu a trecut un an de când a născut un băiețel. The Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și de doi ani sunt împreună. Vedeta a transmis că simte că următorul ei copil va fi o fetiță.

Theo Rose a vorbit despre un nou copil: „Mă mai văd cu încă un copil“

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt părinții unui băiețel. Sasha Ioan a venit pe lume la data de 14 iunie 2023, iar de atunci viața părinților săi s-a schimba radical. Cei doi sunt mai uniți decât niciodată și se gândesc deja la al doilea copil.

Theo Rose a spus, în cadrul unui podcast, care este relația ei cu Anghel Damian acum, dar și planurile pe care le au împreună. Frumoasa cântăreață a precizat că va mai face un copil, iar intuiția îi spune că va fi fetiță. Theo Rose, care suferă de anxietate, a menționat că deocamdată nu se gândește că va avea mai mult de doi copii.

„Mă mai văd cu încă un copil. Intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha. Un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a spus Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian urmează să se căsătorească anul acesta, după cum a declarat vedeta încă de anul trecut. Se pare că cei doi vor ca evenimentul să fie unul discret, așa cum a fost și botezul fiului lor, Sasha Ioan. Potrivit frumoasei cântărețe, nunta ar urma să aibă loc chiar în vara anului 2024.

În vara anului trecut, Theo Rose și Anghel Damian au fost nașii de cununie ai unor prieteni.Ei nu sunt cununați religios, însă au putut fi nași sub condiția ca în termen de un an să se căsătorească.

„Noi am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri”, a adăugat Theo Rose.

Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică

Theo Rose a povestit pe Instagram despre prima ei intervenție estetică. Cântăreața a precizat că, mai presus de aspectul estetic, schimbarea a fost făcută din considerente medicale.

Artista a decis să-și scoată alunița de pe nas. Deși a glumit că oamenii nu o puteau privi în ochi din cauza ei, vedeta a notat că alunița era în creștere. Alunițele sunt un potențial factor de risc pentru apariția cancerului de piele. Orice modificare a acestora poate reprezenta un semn că există riscul să fie un melanom.

„Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata!”, le-a zis fanilor Theo Rose pe Instagram.

Actrița a optat să i se facă o excizie. I s-a făcut o anestezie, după care s-a tăiat în jurul aluniței și a fost extrasă. Nu s-a făcut prin cauterizare sau răzuire.

„Am preferat să scoată cu totul ca să știu că am scăpat de un stres și nu mai iese nimic în evidență pe nasul meu, că m-am săturat“, a explicat Theo Rose, care acum a vorbit despre un nou copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *