Prima pagină » Actualitate » Theo Rose a vorbit deschis despre boala de care suferă! „Mi s-a pus nodul în gât și eram pe punctul de a vomita!”

Theo Rose a vorbit deschis despre boala de care suferă! „Mi s-a pus nodul în gât și eram pe punctul de a vomita!”

05 mart. 2024, 10:36,
în Actualitate

Theo Rose a vorbit deschis despre boala de care suferă. Artista emană mereu o energie optimistă, care pare să îi contamineze pe cei din jur sau pe cei ce o urmăresc pe diverse rețele de socializare. Cântăreața ne-a obișnuit să o vedem zâmbind mereu, însă puțini știu că aceasta se luptă de mai mulți ani cu o boală grea.

Theo Rose a vorbit deschis despre boala de care suferă

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și care se bucură mereu de dragostea fanilor ei. Totuși, artista nu este mereu fericită precum pare, însă ea ascunde o mare problemă cu care se confruntă. Artista este nevoită să se lupte periodic cu stări de anxietate.

„Sunt perioade în care nu dai de ea nici dacă o cauți, iar altele în care nu ți-ai dori-o sub nicio formă, că ea apare. Prima dată am avut în timpul unui zbor București- Timișoara, mergeam către un concert, am simțit că se întâmplă ceva la stomac, după care o presiune în cap, erau niște furnicături, știam că este frică, dar nu știam exact ce e. Nu îmi era frică de zbor, de cântat nu avem de ce să mă tem. Pur și simplu am ajuns la hotel cu starea aia de rău”, a declarat Theo Rose.

Artista a povestit că, inițial, a crezut că se confruntă cu un simplu atac de panică, dar pe măsură ce a cercetat în amănunt și a discutat cu mai mulți specialiști, a ajuns la concluzia că de fapt este vorba despre anxietate. Theo Rose a susținut că nu este singura din familie care se confrunta cu astfel de stări, deoarece atât mama, cât și sora ei, au avut astfel de simptome.

„Prima dată am crezut că e un atac de panică, nu știam că există ceva mai rău de atât. Am intrat și am citit despre anxietate și atacuri de panică, m-am diagnosticat, am sunat-o pe mama, i-am povestit, mi-a recomandat să merg la o farmacie și a rugat niște prieteni din Timișoara să stea cu mine, ca să mă știe în siguranță. Mama mai trecuse prin stări de astea, sora mea se confruntase ani de zile cu anxietate. Nu a stat să dezbată cu mine, eu fiind în floarea adolescenței”, a precizat cântăreața.

Care sunt cauzele anxietății de care suferă

Theo Rose a fost de părere că se confruntă adesea cu aceste momente de teamă din cauza incertitudinii și a presiunii de a nu îi dezamăgi pe cei din jurul său. Contrar așteptărilor, notorietatea nu a făcut decât să amplifice aceste frici pentru Theo, în loc să le diminueze.

„S-a întâmplat de multe ori să am anxietate în timp ce cântam, până când mi s-a pus nodul în gât, pe punctul de a vomita, asta se întâmplă și pur și simplu disimulez. Te setezi, oamenii nu au nicio vină să vadă asta. Frica mea cea mai mare e aia de necunoscut, ce oameni sunt, dacă vor să mă asculte, sunt niște chestii normale. Pe măsură ce am crescut mai mult și am avut mai mult succes, s-au accentuat și fricile. Trebuie să faci bine tot timpul, nu trebuie să dezamăgești”, a adăugat Theo Rose, care a vorbit deschis despre boala de care suferă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`