Prima pagină » Cancan » Theo Rose a primit un mesaj uluitor din partea actriței Lia Bugnar, la scurt timp după ce a născut. ,,El trebuie protejat…”

Theo Rose a primit un mesaj uluitor din partea actriței Lia Bugnar, la scurt timp după ce a născut. ,,El trebuie protejat…”

15 iun. 2023, 09:25,
în Cancan

Theo Rose a primit un mesaj uluitor din partea actriței Lia Bugnar. Cântăreața a adus pe lume un băiețel perfect sănătos de nota 10 în dimineața de 14 iunie 2023, iar mesajele de încurajare nu au întârziat să apară. Artista este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Anghel Damian. La scurt timp după ce Theo Rose l-a adus pe lume pe micuțul Sasha Ioan, Lia Bugnar, fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian, a transmis un mesaj care i-a uimit pe mulți.

Theo Rose a primit un mesaj uluitor din partea actriței Lia Bugnar, la scurt timp după ce a născut

Theo Rose radiază de fericire după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Sasha. Frumoasa cântăreață se bucură din plin de rolul de mămică și o perioadă a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. La scurt timp după ce a născut, artista a fost vizitată de toată familia, iar emoțiile i-au copleșit pe toți, mai ales pe proaspătul tătic, Anghel Damian.

„Mă simt foarte bine, nici nu mă așteptăm, nici nu visam că o să fie așa de bine. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici, cred că tata o să zică prima oară, acum îi este foame. (…)

Părinții și sora mea au fost emoționați, plângeau pe aici, au intrat pe rând. Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia în brațe, stă și se uită așa la el. E cu totul și cu totul altceva, îmi închipuiam momentul ăsta în fel și chip, cum e să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii prima dată.”, a declarat artista.

Printre vedetele care i-au transmis mesaje de încurajare lui Theo Rose s-a aflat și Lia Bugnar. Actrița i-a uimit pe toți cu frumoasele cuvinte pentru micuțul Sasha.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului.”, a spus Lia Bugnar.

Cine va fi nașa de botez a micuțului Sasha

Theo Rose se bucură din plin de rolul de mămică. Artista a născut de curând un băiețel de nota 10 și este mai fericită ca oricând. Pe fiul ei îl cheamă Sasha Ioan, iar nașa de botez va fi nimeni alta decât sora artistei, Raluca Diaconu.

„Sunt fericită pentru Theo, care traversează o perioadă atât de specială din viața ei. Viața ei s-a așezat frumos, ceea ce este un semn că, atunci când Dumnezeu consideră că este momentul, El așază lucrurile în cea mai bună ordine. (…) Cu toții suntem emoționați. Este primul nepot pentru părinții mei. (…) Nu sunt pregătită, pentru că este o experiență nouă și pentru mine. Încerc să mă pregătesc, va trebui să învăț cântecele pentru copii.”, a declarat Raluca Diaconu.

Theo Rose a adus pe lume un băiețel superb, iar la scurt timp după naștere actrița Lia Bugnar i-a transmis un mesaj uluitor. Fosta iubită a lui Anghel Damian a avut doar cuvinte de laudă pentru micuțul Sasha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *