Prima pagină » Actualitate » Theo Rose a povestit cum s-a despărțit: „Mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream!”

Theo Rose a povestit cum s-a despărțit: „Mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream!”

19 aug. 2024, 08:26, 3 ,
în Actualitate

Theo Rose a povestit cum s-a despărțit de un fost iubit. Vedeta le-a istorisit fanilor lucruri din viața ei, ceea ce a făcut și de curând, atunci când și-a amintit de o întâmplare amuzantă din adolescență, pe care a vrut să o împărtășească neapărat și cu urmăritorii din mediul online.

Theo Rose a povestit cum s-a despărțit

Theo Rose nu s-a ascuns să le ofere fanilor detalii despre separarea dintre ea și fostul iubit. Mai precis, vedeta și-a adus aminte despre despărțirea de primul ei iubit și despre cum s-a derulat, de fapt, totul până au ajuns la separare.

„Faza cu 1.000 de euro, acum vreo 10 ani am avut eu primul meu gagic și s-a întâmplat așa, eu eram leșinată după el, problema este următoarea, că atunci când mă supăra, că încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare, mă descărcam și eu las prietena mea cea mai bună, îl mai bălăcăream acolo cu ea prin mesaje ca să-mi treacă supărarea, să nu mă cert cu el. Când ne-am despărțit, noi ne-am despărțit pentru că el mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream eu cu prietena mea. A văzut băiatul, s-a supărat pe bună dreptate până la urma urmei că l-am bălăcărit bine și ce credeți că a făcut, că s-a frustrat bietul băiat, ce o fi zis: „Ee, mă faci să par așa în fața fetei”, și avea dreptate. A încercat să facă următorul lucru, ca să nu recunoască că mi-a umblat în telefon și mie mi-a fost evident de la început că asta a făcut, a zis: „I-am dat o mie de euro lui Alice și mi-a trimis conversațiile voastre”, a povestit Theo Rose.

Artista a adăugat că acesta a încercat să-i demonstreze și i-a trimis niște conversații, doar că erau de pe iPhone, iar pe vremea aia nu aveau bani de iPhone.

„Păi tu faci din astea cu noi: Sărace, sărace, dar noi suntem șmecherite, avem școala noastră”, a mai zis Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Când se mărită Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian sunt părinți și se gândesc la căsătorie, iar regizorul a povestit pe îndelete cum vede el acest eveniment din viața lui și a partenerei sale.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a povestit Anghel Damian.

Deoarece nu au prea mult timp la dispoziție, cei doi au decis ca, în primă fază, să facă un eveniment mai mic, doar cu apropiații.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare“, a menționat Anghel.

Altfel, Theo Rose a povestit cum s-a despărțit de un fost iubit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
24 august 2024
24 august 2024