Prima pagină » Cancan » Theo Rose a postat imagini adorabile cu fiul ei și al lui Anghel Damian. Cum arată Sasha Ioan, la doar 9 luni

Theo Rose a postat imagini adorabile cu fiul ei și al lui Anghel Damian. Cum arată Sasha Ioan, la doar 9 luni

22 mart. 2024, 13:17,
în Cancan

Îndrăgita artistă Theo Rose a postat recent imagini adorabile cu fiul ei și al lui Anghel Damian, dar fără a-i arăta chipul. Vedeta a explicat în urmă cu ceva timp motivul pentru care nu dorește să-și expună copilul pe rețelele de socializare. Oricum, din câte se poate observa, băiatul lui Theo Rose devine din ce în ce mai activ și mai jucăuș.

Copilașul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian crește pe zi ce trece, iar cei doi părinți profită de fiecare ocazie pentru a petrece timp cu el. Din când în când, artista îl filmează și postează imaginile pe rețelele de socializare, dar fără a-i arăta chipul. Iată așadar cum l-a surprins jurata de la Vocea României pe fiul ei, potrivit ego.ro. Imaginile sunt adorabile.

Theo Rose a postat imagini adorabile cu fiul ei și al lui Anghel Damian

În luna iunie a anului trecut, Theo Rose a adus pe lume primul ei copil. Chiar dacă nu și-a pus pe pauză cariera de când a devenit mamă, artista încearcă să profite cât mai mult de timpul petrecut acasă și să stea cu băiețelul ei și al lui Anghel Damian. Micuțul Sasha are în prezent 9 luni și este la vârsta la care devine din ce în ce mai activ și mai jucăuș.

Vedeta îl surprinde adesea în fotografii și filmulețe pe care le postează în mediul online, fără însă a-i arăta chipul. De curând, ea s-a filmat în timp ce făcea baloane de săpun, iar băiețelul ei le spărgea, iar imaginile au topit internetul. Sasha stă deja singur în fund și este foarte atent la mama lui.

Motivul pentru care nu îi arată chipul

Chiar dacă fanii le-au cerut în mod insistent să posteze fotografii cu fiul lor, Theo Rose și Anghel Damian au ales să nu îi arate chipul pe internet. Cei doi au explicat în repetate rânduri că nu își doresc ca, atunci când va mai crește, băiețelul să fie recunoscut pe stradă și asociat cu ei.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții.

Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *