Prima pagină » Actualitate » Theo Rose a făcut furori într-o ținută cool! Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards – GALERIE FOTO

Theo Rose a făcut furori într-o ținută cool! Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards – GALERIE FOTO

07 iun. 2024, 08:33,
BZI.ro, în Actualitate

Mai multe celebrități s-au reunit la Clubul Diplomatic din București pentru decernarea premiilor Elle New Media Awards 2024. În timp ce evenimentul a fost prezentat de Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu, invitații au așteptat nerăbdători să vadă cine sunt câștigătorii din acest an. Și cum dress code-ul a fost unul jucăuș, „Fun Juicy Flirty”, ținutele vedetelor au fost dintre cele mai inedite. Theo Rose a făcut furori într-o ținută cool la Elle New Media Awards.

Theo Rose a făcut furori într-o ținută cool!

Mai multe vedete și influenceri s-au întâlnit la Clubul Diplomatic unde s-a desfășurat ceremonia de decernare a premiilor. Dress code-ul ales de Revista Elle a fost „Fun Juicy Flirty”, astfel că celebritățile și-au putut scoate în evidență imaginația, iar ținutele lor au reușit să impresioneze.

Printre cei care au participat la eveniment au fost Theo Rose, Domnica Mărgescu, Ioana Grama și Ana Petcu, precum și Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, Andreea Berecleanu și Ramona Bădescu. Atmosfera a fost întreținută de Alexandra Stan, care și ea a avut o ținută spectaculoasă.

Theo Rose a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că a fugit o oră de acasă pentru a putea participa la eveniment. Artista în vârstă de 26 de ani a ales o ținută formată din două piese, top și fustă, care i s-a potrivit de minune.

„Port o ținută creată de un designer tânăr, Ionuț Răzvan îl cheamă. Mi se pare că e ceva foarte cool, foarte girly și că mă reprezintă în totalitate. M-am bucurat tare când am văzut piesele astea”, a afirmat cântăreața.

Andreea Berecleanu a optat pentru o rochie roșie cu fustă lungă și detalii florale, marca Erdem, în valoare de 9.450 lei, în timp ce Alice Cavaleru a îmbrăcat o creație Parlor, neagră, cu inimi și cu o fundă uriașă la spate, care costă 1.320 lei.

Cele mai influente personalități din lumea new media au fost desemnate la Elle New Media Awards:

  • Most Popular: Ana Petcu
  • Cea mai influentă personalitate în zona de Fashion: Silvia Cristescu
  • Beauty: Ștefania Olariu
  • Celebrity: Theo Rose
  • Lifestyle: Ioana Grama
  • Newcomer: Daniel Necula
  • Real Talk: Vlad Zaha
  • Podcast/Vlog: Cătălin Moise

Pe scenă a urcat Alexandra Stan, care a susținut un concert de neuitat, iar atmosfera a mai fost întreținută de DJ Claudia.

Theo Rose, primul ambasador Notino

Notino a anunţat colaborarea cu Theo Rose ca prim ambasador al brandului în România. Asocierea pe termen lung consolidează poziţia Notino ca partener de încredere în industria beauty pentru toţi clienţii din România. În acelaşi timp, Notino promovează noua promisiunea de brand – Today is Yours. Feel Good, aceea de a îmbunătăţi şi a redefini experienţa de e-shopping atât în aplicaţie, cât şi în magazinul online, prin intermediul unor noi tehnologii inovatoare, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Theo Rose, cunoscuta cântăreaţă, prezentatoare TV, actriţă, mamă şi creatoare de conţinut cu o prezenţă de impact în social media, este o inspiraţie pentru diferite generaţii, începând de la Gen Z, la mileniali şi Gen X. Cu versatilitatea şi autenticitatea ei specifice, Theo Rose îşi va uni forţele cu Notino pentru a încuraja atât clienţii brandului şi propriii fani să se simtă bine cu ei înşişi şi să exploreze diferite stiluri de beauty. Alături de Theo Rose, Notino îşi mai propune să aducă aproape de utilizatori tehnologiile încorporate de brand.

„Parteneriatul cu un brand care se potriveşte stilului meu de viaţă a fost o alegere perfectă. Cred cu adevărat în Notino şi în ceea ce reprezintă brandul. Pentru mine, «Feel Good» înseamnă încredere şi bucurie. Este sentimentul de confort pe care îl am atunci când urc pe scenă în faţa a mii de fani, când petrec timp alături de cei dragi sau când dansez liberă. A te simţi bine înseamnă să te accepţi aşa cum eşti şi să găseşti fericirea în lucrurile mărunte. Notino înţelege acest lucru perfect – este locul unde găsesc tot ce am nevoie pentru a mă simţi extraordinar atât pe interior, cât şi la exterior. Apreciez angajamentul lor faţă de calitate şi diversitatea produselor”, a declarat Theo Rose, care a făcut furori într-o ținută cool la Elle New Media Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *