Prima pagină » Radio » Actualitate » Theo Rose a chemat un preot pentru fiul ei, Sasha. S-a întâmplat la nici o săptămână de la naștere

Theo Rose a chemat un preot pentru fiul ei, Sasha. S-a întâmplat la nici o săptămână de la naștere

21 iun. 2023, 11:25,
în Radio

Theo Rose a chemat un preot pentru fiul ei, Sasha, în timp ce se afla la părinții ei, în comuna Izvoarele, din județul Prahova. Cu această ocazie, tinerii părinți au asistat la prima slujbă religioasă de după naștere, dar și cea de primire a numelui pentru copil. Theo Rose și Anghel Damian au fost primiți așa cum se cuvine de către părinții artistei, mândri că sunt bunici din nou.

Clipe emoționante și de neuitat în familia lui Theo Rose. Ea și Anghel Damian sunt sunt părinți de o săptămână, după ce artista a adus pe lume un băiețel, Sasha Ioan, pe 14 iunie. Artista a născut prin cezariană, iar totul a decurs fără probleme.

„A fost foarte bine (n.r. – nașterea), nici nu mă aștepatm să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că «tata» o să zică prima dată. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte”, a declarat Theo Rose, la câteva ore după naștere.

Theo Rose a chemat un preot pentru fiul ei, Sasha

După ce a părăsit clinica privată unde a născut, Theo Rose și iubitul ei au mers în vizită la părinții artistei, în comuna Izvoarele, județul Prahova. Ei au decis să cheme un preot pentru a-i face copilului slujba de primire a numelui, dar și pentru prima slujbă religioasă de după naștere.

„Am primit slujba de după naștere și de primire a numelui pentru copil❤️”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Familia lui Theo Rose i-a primit pe proaspeții părinți așa cum se cuvinte, cu baloane și un tort în cinstea lui Sasha.

„Hai să vă arăt cum m-au așteptat acasă, la țară, ai mei! Bine, asta e doar aici jos, că mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos ne-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente, dar foarte frumos! Ce ne-am bucurat noi când am ieșit din spital, nu am vorbit să pregătească nimeni, m-am bucurat doar că e curat, că făcusem curat fix înainte să plec și m-am bucurat că ajung și e curățenie”, a explicat cântăreața pe InstaStory.

Ce cadou a primit Theo Rose de la soacra ei

Theo Rose a primit din partea mamei lui Anghel Damian, viitoarea soacră, un talisman pentru Sasha, o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să protejeze copilul și să-i aducă noroc.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sahsa, am primit o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică”, a spus Theo Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`