Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose a avut parte de sperietura vieții, după ce a primit un mesaj de amenințare pe internet

Theo Rose a avut parte de sperietura vieții, după ce a primit un mesaj de amenințare pe internet

12 feb. 2022, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră. La capitolul succes și celebritate, artista performează.

Fiecare piesă pe care cântăreața o lansează ajunge, în scurt timp, un adevărat hit. Nu este de mirare, deoarece artista a fost înzestrată, de la mama natură, cu o voce incredibilă și cu un timbru vocal inconfundabil. Astfel, Theo Rose a devenit unul dintre cei mai bune artiști din țara noastră. De asemenea, cântăreața este și o prezență remarcabilă. Carisma, naturalețea și simțul umorul au ajutat-o să se facă plăcută în ochii publicului de-a lungul timpului.

În mediul online, Theo Rose are o adevărată comunitate, de peste 800.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde este foarte activă. Pentru că este devotată fanilor ei, Theo Rose comunică des cu aceștia și împărtășește toate evenimentele prin care trece. Totuși, artista s-a lovit de o experiență neplăcută. Ce i-a putut spune un internaut?!

Theo Rose, mesaj stranui din partea unui internaut: ,,Vei muri în seara asta”

Theo Rose este foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, acolo unde discută des cu fanii ei. Recent, artista a deschis o sesiune de întrebări și răspunsuri, căci vrea să le satisfacă oamenilor toate curiozitățile.

Mare i-a fost mirarea cântăreței, atunci când a văzut ce mesaj a primit din partea unui urmăritor. Aflată în mașină și în drum spre un local, Theo Rose a trăit spaima vieții ei, imediat ce a văzut mesajul acestuia.

Pus pe șotii, internautul i-a spus artistei că va muri, în această seară, într-un accident auto.

  „Presimt că o să faci accident auto și vei muri în seara asta!”, este mesajul primit de artistă, din partea urmăritorului.

Theo Rose, replică acidă imediat după ce a văzut mesajul: ,,Deci cu piarta de la mormânt îți dau în cap!”

Imediat ce a văzut mesajul, Theo Rose a simțit nevoia să să-i dea o replică internautului, care și-a permis să facă astfel de previziuni sumbre la ceas de seară. Real speriată, artista a încercat să mascheze neplăcerea provocată de urmăritor și să ironizeze întreaga situație.

„Dacă nu mor, vin după tine, că mi-ai scris chestia asta aici.(…) Și te bat cu coșciugul ăla, din emoticon, îți dau în cap? Doamne, toți nebunii.(..) Să mor, dacă nu mi-a stat inima. Vă dați seama că acum mă duceți cu panică până la Bucovina. Să mă ferească Dumnezeu de astfel de oameni.(…) Deci cu piarta de la mormânt îți dau în cap”, a fost replica lui Theo Rose.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024