Prima pagină » Cancan » Theo Rose a apărut cam „goală”, după ce s-a vindecat de COVID. Reacția surprinzătoare a lui Constantin Enceanu

Theo Rose a apărut cam „goală”, după ce s-a vindecat de COVID. Reacția surprinzătoare a lui Constantin Enceanu

08 oct. 2021, 12:47,
BZI.ro, în Cancan

Theo Rose a fost etichetată cam „goală”, ținând cont de vestimentația aleasă recent, când a ieșit la o scurtă plimbare prin București. Fiind una dintre cele mai sexy artiste de la noi, bruneta este foarte apreciată de fani și nu numai. Așa s-a întâmplat și recent după ce a postat respectiva imagine, la care a comentat până și Constantin Enceanu.

Cunoscuta și apreciata artistă Theo Rose nu a scăpat nici ea de COVID, fiind nevoită să stea în carantină timp de două săptămâni. Însă odată ce s-a vindecat de coronavirus, interpreta a ieșit la o scurtă plimbare prin Capitală. Cum era de așteptat, ea a atras, din nou, privirile tuturor, mai ales datorită rochiei pe care a purtat-o. Însă nu doar fanii i-au trimis comentarii și aprecieri, ci și Constantin Enceanu a fost impresionat de poza cântăreței.

Theo Rose, cam „goală” după părerea lui Constantin Enceanu

Theo Rose a avut o apariție pur și simplu răvășitoare după ce s-a vindecat de coronavirus. Aceasta a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este una dintre cele mai sexy artiste din România. Bruneta a purtat o rochie mulată, de culoare neagră, cu o crăpătură laterală generoasă. Fotografiată într-o ipostază sexy, ea a postat imaginea pe contul de Instagram.

„Cam doamnă azi. La Gala Performanței și Excelenței”, a scris Theo Rose în dreptul fotografiei.

Imaginea a strâns rapid zeci de mii de aprecieri și comentarii, iar printre cei care au avut un cuvânt de spus a fost și Constantin Enceanu. Acesta a scris în dreptul imaginii un mesaj scurt, care arată că între el și brunetă există o relație de prietenie.

„Cam goală! :)))”, și-a permis să scrie Constantin Enceanu, iar Theo Rose a răspuns amuzată „Sunt pe jos…”

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Marin

Anul trecut, Theo Rose, pe numele din buletin Theodora Maria Diaconu, a intrat în competiția „Bravo ai stil Celebrities”. Bruneta a ajuns până în marea finală, pe care a pierdut-o în fața Alexandrei Ungureanu. Tânăra interpretă a absolvit Liceul „Dinu Lipatti” din București și, în trecut, pe când era elevă, a fost coprezentatoarea show-ului KIDSing de la Kanal D. Mai mult, de peste patru ani, artista se iubește cu Alex, nepotul lui Nea Marin Barbu, însă nu se gândește încă să se mărite.

„Eu am fost mereu cu bun-simt și am mers cu Alex acasă. Într-o seară le-am făcut cunoștință pur și simplu. Am avut puține emoții cu tata. Dar i l-am prezentat și tata a spus: «Eu sunt taică-său». Oricum, deocamdată nu vreau să mă mărit”, spunea în urmă cu ceva timp Theo Rose, cel mai probabil o vorbă goală până la urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *