Prima pagină » Cancan » Thalia, siluetă de adolescentă la vârsta de 53 de ani. La ce trucuri de frumusețe apelează vedeta

Thalia, siluetă de adolescentă la vârsta de 53 de ani. La ce trucuri de frumusețe apelează vedeta

27 aug. 2024, 13:50,
în Cancan

Îndrăgita vedetă Thalia are o siluetă de adolescentă în pofida faptului că recent a împlinit vârsta de 53 de ani. Una din cele mai cunoscute actrițe și cântărețe mexicane, aceasta apelează la anumite trucuri de frumusețe. Cel mai important sfat al Thaliei pentru fanii săi este să folosească doar ingrediente naturale pentru îngrijirea corporală.

Thalia este căsătorită de 20 de ani cu Tommy Mottola, alături de care formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mexican. Au împreună doi copii, o fată și un băiat – pe Sabrina Sakae Mottola Sodi și pe Matthew Alejandro Mottola Sodi. Anterior, soțul artistei a fost căsătorit timp de 5 ani cu Mariah Carey.

Thalia, siluetă de adolescentă la vârsta de 53 de ani

Thalia, pe numele său întreg Ariadna Thalía Sodi Miranda, s-a născut pe data de 26 august 1971. Timpul pare să stea în loc pentru vedeta mexicană, care dovedește acest lucru cu fiecare apariție publică. Regina absolută a telenovelelor pare că a descoperit elixirul tinereții: arată la fel ca în urmă cu 20-30 de ani.

Thalia este una din cele mai cunoscute actrițe și cântărețe mexicane. Vezi cum reușește să se mențină în formă și să arate ca în tinerețe. Astfel, toată lumea se întreabă care sunt trucurile ei de frumusețe. De-a lungul timpului, Thalia a colaborat cu cei mai buni experți în beauty și a acumulat câteva sfaturi incredibile pentru îngrijirea părului, a pielii și machiaj pe care a decis să le împărtășească cu fanii săi.

Cel mai important truc de frumusețe este că Thalia folosește ingrediente naturale, pe care fiecare om le are în bucătărie, ca să își facă rutina de beauty. De exemplu, tratamentele săptămânale pentru păr sunt obligatorii pentru Thalia, care folosește maioneză și avocado pentru a-și îngriji podoaba capilară acasă.

Totodată, Thalia amestecă zațul de cafea cu ulei de măsline, ca să combată celulita de pe picioare. Însă regina frumuseții din Mexic mai are și alte sfaturi de frumusețe pentru urmăritorii săi. Thalia este de părere trebuie să îndepărtați întotdeauna machiajul, indiferent cât de obosită sunteți când reveniți de la o petrecere, fiindcă în timpul somnului, pielea trebuie să fie curată și să respire.

Ce sfaturi de frumusețe are vedeta pentru fani

Thalia a declarat recent că își face singură machiajul de cele mai multe ori și că a învățat cum să o facă de la make-up artiștii cu care a lucrat și de la YouTuberi.

„Doar iau mici trucuri de la toți și le pun împreună pentru ceea ce funcționează pentru mine și ceea ce face ca fața mea să arate cel mai bine”, a spus artista.

Thalía a învățat că nu ar trebui să-ți împarți machiajul și ustensilele de machiaj. Evitați să folosiți machiajul și pensulele altor persoane, decât dacă sunteți sigur că au fost curățate și dezinfectate.

În plus, mama sa a învățat-o să aibă la îndemână un arsenal de creme și să-și îngrijească pielea dimineața și seara. Acest lucru a fost util pentru Thalia, deoarece pielea ei s-a confruntat cu probleme. În plus, vedeta este o mare susținătoare a consumului de multă apă, tot datorită mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *