Prima pagină » International » Thalia, mesaj neașteptat pentru Nadia Comăneci: „Ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului”

Thalia, mesaj neașteptat pentru Nadia Comăneci: „Ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului”

18 apr. 2022, 20:46,
în International

Celebra cântăreață Thalia, acum în vârstă de 50 de ani, a atras atenția cu cel mai recent mesaj publicat în mediul online. Artista de talie internațională i-a mulțumit Nadiei Comăneci, cea care a fost precum un model pentru ea.

Thalia este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. Ea e căsătorită cu Tommy Mottola și au împreună doi copii.

Thalia a publicat un clip video cu ea în care vorbește despre Nadia Comăneci

Cântăreața Thalia a publicat un clip video cu ea în care vorbește despre Nadia Comăneci. Celebra sportivă i-a apreciat cântăreței câteva postări din mediul online, iar ea și-a amintit de momentul în care gimnasta a devenit modelul ei , fiind și omul care o inspira încă din copilărie.

Thalia a povestit că a fost fanul Nadiei Comăneci. Cântăreața a povestit că avea postere în cameră cu gimnasta, nu rata interviurile și a devenit un medel pentru ea încă din copilărie.

„Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comăneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea. Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului. Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot”, a spus Thalia despre românca Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci: „Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb”

Nadia Comăneci nu a rămas indiferentă la mesajul cântăreței și a reacționat imediat. Marea gimnastă i-a transmis un mesaj prin care o felicita pentru cariera impresionantă pe care o are celebra cântăreață Thalia.

„Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb. Felicitări pentru fabuloasa ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem în curând.”, a scris marea gimnastă pe pagina de Instagram a Thaliei, în dreptul postării care îi e adresată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`