Prima pagină » Culinar » Testul cu sfeclă roşie vă spune imediat dacă aveţi probleme de sănătate
Testul cu sfeclă roşie vă spune imediat dacă aveţi probleme de sănătate

Testul cu sfeclă roşie vă spune imediat dacă aveţi probleme de sănătate

02 mart. 2020, 11:48,
în Culinar

Cu toţii ştim că sfecla roşie este un ajutor extraordinar pentru organism, mai ales în timpul sezonului rece. Este bogată în vitamine şi microelemente, scoate din organism toxinele, îmbunătăţeşte funcţionarea tractului intestinal, protejează ficatul şi inima de boli.

Test de sănătate cu sfeclă roşie: Consumaţi câte 100 ml. suc de sfeclă roşie, zilnic, şi mâncaţi o salată de sfeclă crudă, dată prin răzătoarea fină.

Repetaţi acest procedeu timp de 3 zile. Urmăriţi schimbările de culoare a urinei. Dacă nu îşi schimbă culoarea, înseamnă că nu sunt probleme serioase de sănătate. Pe de altă parte, dacă sunt probleme de sănătate, urina capătă culoarea sucului de sfeclă. Dacă testul cu suc de sfeclă roşie vă indică unele probleme de sănătate, puteţi urma o cură de câteva săptămâni cu aceeaşi legumă: Detoxifiere cu suc de sfeclă:

Se recomandă să se înceapă cu 1 lingură de suc de sfeclă pe zi şi să se crească treptat doză până la 300 ml. maximum, timp de 3 săptămâni. Sucul se poate combina şi cu sucul altor rădăcinoase, precum morcov şi ţelină, pătrunjel.

Substanţele active din sfeclă roşie au calitatea de a ajuta la eliminarea toxinelor din alimentaţie, din aer, din apă, din diferitele ambalaje, care se acumulează în organism şi ajung să îl sufoce. Astfel de acumulări lente şi extrem de dăunătoare de toxine pot duce la alergie, reumatism, scăderea imunităţii, Alzheimer şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`