Prima pagină » Coronavirus » Testul a ieșit pozitiv! Miroslav Giuchici, infectat cu coronavirus
Testul a ieșit pozitiv! Miroslav Giuchici, infectat cu coronavirus

Testul a ieșit pozitiv! Miroslav Giuchici, infectat cu coronavirus

03 apr. 2020, 14:01,
BZI.ro, în Coronavirus

Fostul mare fotbalist al Timişoarei, Miroslav Giuchici (va împlini 66 de ani pe 18 aprilie), se numără printre cei testaţi pozitiv cu nou virus COVID-19.

Iniţial a fost depistată cu Sars-Cov-2 nora sa, Dana, şi ulterior fiul său Miroslav jr., după ce a fost să-şi viziteze soţia care fusese internată. Giuchici jr, fost fotbalist la Steaua, UMT sau Bistriţa, a fost oprit la „Victor Babeş” din Timişoara.

Joi a fost testat acasă şi Giuchici senior şi rezultatul a fost de asemenea pozitiv. Mima locuieşte în casă cu mama sa de 88 de ani şi cei doi nepoţi, Cedomir și Malena, de 9 și de 5 ani.

Miroslav Giuchici a declarat că nu vrea să plece la spital, deşi a fost testat pozitiv. El rămâne acasă pe proprie răspundere.

„N-am nimic, nu mă doare nimic. Au venit să mă testeze doar pentru că au găsit-o pe noră-mea pozitiv, apoi și pe fiu-meu, Miro. Au vrut să mă ducă la spital, dar n-am cum să plec.

Nevastă-mea, Mariana, a făcut accident vascular luna trecută. Nu mișcă deloc mâna stângă și piciorul stâng. E la pat. Are nevoie de mine, nu pot s-o las singură acasă, pe ea, pe copii și pe mama, care are aproape 90 de ani. Stăm cu toții împreună, casa e mare.”, a declarat Miroslav Giuchici, pentru Gazeta Sporturilor.

„În spitale trebuie să meargă oamenii cu simptome, cu manifestări grave. Eu sunt, cum se spune, asimptomatic. Nu tușesc mai des ca un fumător ce sunt, am simțul gustului, nu-mi curge nasul. Și am problemele mele, acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *