Prima pagină » Magazin » Testare COVID-19. Laboratoarele Praxis Iasi
Testare COVID-19. Laboratoarele Praxis Iasi

Testare COVID-19. Laboratoarele Praxis Iasi

15 sept. 2020, 12:08,
BZI.ro, în Magazin

Informăm pacienții noștri din Iași că, în limita fondurilor disponibile aferente lunii septembrie 2020, efectuăm analize medicale în regim de gratuitate fără programare (CAS Iași și OPSNAJ București). Vă aşteptăm în acest sens la punctele noastre de recoltare din Iași cu biletele de trimitere de la medicul de familie şi medicul specialist.

Testare COVID-19 în Iași | Centrul de recoltare pentru testarea COVID-19 RT-PCR (Coronavirus) din mun. Iași este situat în zona Piața Unirii, str. Arcu Bl. B1, Blocul Tarom, în spatele Cinematografului Victoria. În vederea testării, va fi realizată o programare printr-o solicitare trimisă prin e-mail la adresa [email protected] sau prin mesaj pe pagina noastră de Facebook. Vor fi comunicate numele/prenumele persoanelor care doresc programare și data dorită pentru testare. Vă rugăm să folosiți un singur canal de comunicare (e-mail SAU FB Messenger) pentru a evita situația dublării programărilor. Vă asigurăm că răspundem tuturor solicitărilor primite. În maxim 24 ore, pe aceleași canale de comunicare vom transmite data și intervalul orar în care sunt programate. Detalii aici.

Testare COVID-19 în Brăila | Am deschis un nou Centru de recoltare în Brăila, inclusiv pentru testarea COVID-19 RT-PCR (Coronavirus) pe strada Calea Călărașilor nr. 228, bl. C1, parter (lângă cabinetele medicale). Detalii aici.

Pacienții cu diabet pot efectua gratuit hemoglobina glicozilată în cadrul punctelor de recoltare din Iași, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist diabetolog sau de la medicul de familie. Precizăm că medicul specialist diabetolog are dreptul de a prescrie hemoglobina glicozilată o data pe trimestru, iar începând cu luna aprilie 2017 au dreptul de a prescrie hemoglobina glicozilată și medicii de familie, o dată pe semestru. Realizăm programări în vederea efectuării acestei analize, la punctele de recoltare din Iași.

Laboratorul Praxis pune la dispoziţia pacienţilor săi două modalităţi de intrare în posesia rezultatelor analizelor medicale:
1) La recepţia laboratorului, la data şi în intervalul orar comunicat în prealabil de personalul laboratorului.
2) Online, la adresa rezultatepacienti.laboratorpraxis.ro. Se va introduce CNP-ul şi codul de acces precizat în partea de jos a bonului de eliberare rezultat (document primit de la recepția laboratorului), apoi se dă click pe „Descarcă”. Documentul descărcat poate fi tipărit.

Mai multe detalii la link-ul : https://www.laboratorpraxis.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *