Prima pagină » Local » Teroare la Ciric! Concertul lui Leo de la Roşiori, distrus de rromi din Păcureț cu bâte şi gaz lacrimogen – VIDEO

Teroare la Ciric! Concertul lui Leo de la Roşiori, distrus de rromi din Păcureț cu bâte şi gaz lacrimogen – VIDEO

02 aug. 2024, 10:43, 26 ,
B, , h, , în Local

Joi seara, 1 august 2024, Leo de la Roşiori a avut programat un concert la o nouă locaţie deschisă în zona Ciric din Iaşi. Sute de ieşeni au venit la Mamboo Iaşi pentru a-l asculta pe cântăreţul de manele şi pentru a avea o seară memorabilă, însă totul s-a încheiat tragic.

Zeci de rromi din Păcureț au năvălit în locaţie cu bâte şi gaz lacrimogen, au lovit mai mulţi petrecăreţi şi au creat panică generală.

În acest context, reprezentanţii Mamboo Iaşi au transmis că atacul a fost premeditat.

„Evenimentul neplăcut din această seară a fost un atac premeditat, bine pus la punct asupra unuia dintre invitaţi. Leo de la Roşiori ne cerem scuze noi pentru experienţă neplăcută pe care ai avut-o la prima ta vizită în Iaşi. din păcate, aici, încă mai sunt specimene de genul. Deşi nu am fost noi organizatorii, vom colabora, susţine şi vom ajuta organele abilitate pentru a-i găsi pe cei vinovaţi. Paza şi securitatea evenimentului a fost asigurată de organizator, cauza impusă în contractul de închiriere a locaţiei. În seara asta am tras draperiile, dar mâine vă aşteptam la evenimentul nostru”, au transmis reprezentanţii Mamboo Iaşi.

Comentarii
  • s-a umplut orasul de tiganeala.

  • V au dat o iar țigani… Cum mai mergeți baieti la București? V ați făcut de cacaua…smeckeri de carton

  • Rockerii din Pacuret au sanitizat locul. Raspandirea infectiei manelelor a fost stopata. Bravo lor! 🙂

  • Iasi a devenit precum Gaza.

  • Concertul lui cine ????????

  • Sunteți siguri că sunt cei din Pacuret? Eu am înțeles că au fost aia din Basceaus..

  • Toti sunt tigani. Aculti manele? = Esti tigan. Vine un meteorit data viitoare.

  • Vad ca numai oameni de stiinta comenteaza aici, care nu asculta manele in public doar acasa. Mai oameni buni, cine a fost aseara a vazut ca nu a intrat „oricine” in locatie. Iar scursurile alea care au provocat tot haosul nu au fost lasati sa intre. De altfel, si-au lasat slapii la intrarea pe covorul rosu. Ceea ce nu se stie este faptul ca evenimentul de aseara nu a fost organizat de staff-ul Mamboo, a fost inchiriata locatia, cu contract, cu paza separata, cu tot. Evenimentul din aceasta seara este marca Mamboo, care va avea securitate adecvata. Asa ca sa nu aruncam cu pietre inainte sa stim toate faptele.

    • Confirm cele spuse , pana sa se declanșeze toată nebunia nu ar fi spus nimeni ca nu va fi o seara reușită.Pana sa cânte Leo a fost o atmosfera de club foarte frumoasa, linistita, apoi de la 12 pana la 12 50 s-a distrat lumea pe melodiile lui Leo , nimic nu prevedea ce urma sa se întâmple.

  • Pai nu a fost o seara memorabila?

    • Gabriel Harabagiu

      Cam asta se întâmplă cand cineva vrea sa ii facă concurenta lu nasu

      • Da asa este, interlopi intre interlopi. Ginerele primarului de la Tomesti si asociatul lui, doi interlopi ai Iasului „dezvoltatori imobiliari”. Acestea sunt razboaiele dintre interlopii din Iasi manelisti. Aceasta este societatea in care traim. Cunosc bine situatia, totul se face prin alti oameni, care sunt fini, cumetri si alte neamuri. Cel care administreaza este unu Ungureanu Radu, cu ifose de patron si de manager.

        • Înseamnă ca te cunoști cu ei de știi atâtea detalii :)) nu consider ca este important cine administrează locația ci mai degrabă ce se vor întâmpla cu ciorile care au 2 clase și nu știu să se comporte în societate

  • „Da, Bravo! Raspandirea infectiei manelelor a fost stopata”.

    Mai sunt si oameni normali, nu doar interlopi, care aleg sa se simta bine pe acest stil de muzica.
    Confirm ce s-a intamplat aseara. Am avut neplacuta placere de a ma afla in aceasta locatie, dorind sa sarbatoresc ziua sotiei, in cadrul acestei petreceri. Din pacate, seara s-a terminat tragic si pentru noi, in urma acestor evenimente nedorite, atat sotia cat si prietena ei, au facut un atac de panica, fiind nevoiti sa ajungem la urgente, precum este vorba „de la bal, la spital”.
    In urma experientei avute, nu vom mai calca in aceasta locatie, nici noi si nici prietenii nostri. Personalul care ar fi trebuit sa asigure paza, in momentul in care lucrurile au degenerat, s-a facut nevazut. Dupa cele intamplate, am decis sa depunem o plangere penala impotriva organizatorilor. Speram ca organele abilitate sa-si faca treaba, tinand cont ca in spatele acestei afaceri este si ginerele primarului de la Tomesti, printr-un angajat, care se ocupa cu administrarea clubului.

    • De ce nu va interesati despre ce s-a intamplat exact? ca organizatorii, indiferent care or fi fost ei, nu au avut nici o vina…cata paza sa aduca? mai multa decat invitatii? vinovati sunt ghiogarii aia care inca nu inteleg ca nu se mai intra in slapi in club…sincer, s-a perceput total eronat situatia. nu a fost nici un conflict cu nimeni, ei au atacat pentru ca nu au fost lasati sa intre, doar atat!.

  • Bai nene, eu nu ascult manele nici in public, nici acasa pt ca imi scade IQ-ul si asa mic. Nici nu vreau sa ma gandesc ce IQ au astia care asculta asa ceva. Pe mine ma zgaraie pe creier muzica aia din tigai si oale cu tigani loviti in coaie…

  • Afaceri murdare de interlopi. Asta este societatea in care cresc copii nostri.

  • Poliție mai este în Iași? Scandaluri cu pistoale (vezi Tatarasi), scandaluri cu bate și sprayuri, intr o țară civilizată ăștia erau adunați de mult la beci… numai când prind câte un cetățean ciupit la volan se încordează, rețineri, arestări , în rest fiecare e pe cont propriu în orașul ăsta.

  • Politia,jandarmii unde au fost?Amendează oamenii cu icoane în mana și bătrânele care vând pătrunjel.Acest incident pare cusut cu ata alba.Sa fie vorba de concurenta?Tiki Miki

  • Secția 4 🤣, ce faceți, unde s amenzile 🤣🤣, lingeți pantofii …. Băgați în pușcărie oameni normali și în rest…, justiția și procuratura mâna în mână cu ei doar ăștia le răcoresc 🤣 pe fufele din justiția Iașiului
    Ăsta i imaginea, rapeni, jeguri!
    Bine fac, să trăiască bâtele!!!!!
    Marș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *