Prima pagină » Local » Termo-Service S.A., măsuri speciale pentru combaterea coronavirusului
Termo-Service S.A., măsuri speciale pentru combaterea coronavirusului

Termo-Service S.A., măsuri speciale pentru combaterea coronavirusului

10 mart. 2020, 19:28,
în Local

Ca urmare a numărului ridicat de cazuri la nivel mondial de infecţie cu COVID-19 dar şi în România, mai multe instituţii încep să i-a măsuri de prevenţie şi combatere. Reprezentanții Termo-Service S.A. au anunţat că la deinfectarea scărilor de bloc se vor folosi substanţe mai concentrate, fără a percepe taxe suplimentare. De asemenea acestea nu vor crea disconfort locatarilor.

„ANUNȚ IMPORTANT

În scopul evitării îmbolnăvirilor cauzate de infecții virale, Termo-Service a aplicat un set de măsuri de natură a veni în sprijinul clienților săi. Astfel, se va acorda o atenție sporită dezinfecției intrărilor în blocuri, prin folosirea substanțelor pe bază de clor la concentrații mai mari decât cele utilizate în mod obișnuit. Aceste concentrații nu vor depăși nivelul maxim prescris, în așa fel încât să nu creeze disconfort persoanelor care locuiesc în imobil. Costurile de dezinfecție vor fi suportate de societate din resursele proprii, fără a se majora cheltuielile de curățenie ale proprietarilor de apartamente.

De asemenea, la casieriile Termo-Service, angajații sunt instruiți să folosească dezinfectant pentru mâini și suprafețele expuse, astfel încât activitatea să se desfășoare în condiții cât mai eficiente de siguranță.
Recomandăm clienților noștri să se informeze numai din surse oficiale, autorizate și să aplice măsurile indicate de protecție personală.”, a declarat Alin Aivanoaei directorul Termo-Service S.A..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *