Prima pagină » Local » Teribilism de adolescent! A gonit la volanul unei mașini, a dat peste o fetiță și a fugit de la fața locului! Totuși, judecătorii ieșeni l-au iertat!
Teribilism de adolescent! A gonit la volanul unei mașini, a dat peste o fetiță și a fugit de la fața locului! Totuși, judecătorii ieșeni l-au iertat!

Teribilism de adolescent! A gonit la volanul unei mașini, a dat peste o fetiță și a fugit de la fața locului! Totuși, judecătorii ieșeni l-au iertat!

09 oct. 2020, 02:00,
Dragos Savin în Local

Un adolescent a scăpat de pușcărie după ce a comis un accident rutier cu victimă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au pus ieri pe David T. sub supravegherea Serviciului de Probațiune Iași, pentru o perioadă de 4 luni. Minorul a fost acuzat că a urcat fără permis la volan, a dat cu mașina peste o fetiță, pe care a băgat-o în spital, după care, de frică, a fugit de la locul impactului. Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe suspect și l-au dus la audieri

După ce a comis un accident rutier cu victimă, un adolescent a scăpat de pușcărie. Minorul David T. este acuzat că, în urmă cu mai bine de un an, a urcat fără permis la volan, a dat cu mașina peste o fetiță, după care a fugit de la locul impactului.
După producerea accidentului, victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Iași și a fost transportată la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria”. Fetița a fost tratată de medicii ieșeni, care au constatat că aceasta a suferit leziuni destul de grave.

Minorul, pedepsit și pentru că a fugit de la locul în care s-a produs impactul

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au pedepsit ieri pe David T.

„Instanța îi aplică inculpatului D.T., necunoscut cu antecedente penale, măsura educativă a asistării zilnice, pe o perioadă de 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Constată că persoana vătămată D.V.G., prin reprezentantul legal, nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au menționat ieri judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată la instanța de judecată superioară.

Adolescentul a urcat la volan și a comis un accident cu victimă, deși nu are permis

Procesul lui David T. a început pe 25 iunie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au acuzat pe adolescent de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, minorul din județul Iași a urcat la volanul unui autoturism, pe care l-a condus. Oamenii legii au precizat că, la un moment dat, individul a dat cu mașina peste o fetiță, după care a fugit de la locul faptei.

Autoritățile au fost alertate cu privire la producerea impactului printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și ale Poliției Rutiere. Astfel, fetița a fost preluată și transportată la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași. Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe suspect și l-au dus la audieri. Mai apoi, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a adolescentului, sub acuzațiile amintite. Acum, rămâne de văzut dacă minorul acuzat de comiterea accidentului rutier va contesta sau nu decizia primei instanțe. În eventualitatea în care decizia va fi atacată, judecătorii din cadrul instanței superioare vor stabili ce se va întâmpla în continuare cu adolescentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`