Prima pagină » Titlurile zilei » Țepe pe bandă rulantă, date de un agent imobiliar din Iași! Iată cum a păcălit o mulțime de oameni. Florin Stan: „Nu-mi bat capul cu muritorii de rând”

Țepe pe bandă rulantă, date de un agent imobiliar din Iași! Iată cum a păcălit o mulțime de oameni. Florin Stan: „Nu-mi bat capul cu muritorii de rând”

22 oct. 2024, 02:00, 45 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Mai mulți oameni au fost păcăliți de un agent imobiliar din Iași, care a dat zeci de țepe. Oamenilor li se cereau bani înainte de vizionarea imobilelor, iar ulterior, nu mai primeau nimic

Mai mulți oameni care își căutau chirie în Iași au fost păcăliți de agentul imobiliar Florin Stan. Acesta folosește o metodă simplă, dar extrem de eficientă, pentru a obține bani rapid. Cere bani de la fiecare client înainte de vizionarea proprietăților, prin transfer bancar, chiar dacă închiriază sau nu locația.

Țepe date de un agent imobiliar din Iași

Agentul imobiliar caută, în special, clienți din alte orașe, care nu cunosc cum funcționează serviciile de închiriere prin agenții. Multe persoane s-au plâns de această situație după ce au pierdut bani. Astfel, agentul imobiliar a tras mai multe țepe și nu a fost tras la răspundere.

„Eu am pățit-o pe 11 iunie 2024 cu el, mi-a cerut întâi 300 de lei transfer bancar ca să mă ducă să văd niște apartamente. M-am întâlnit cu el în față la Starbucks, că a zis că așa e mai aproape de unde să mergem. M-a dus să văd niște garsoniere și un apartament care erau dezastru, nu aveai cum să stai în condițiile alea. I-am zis că nu sunt mulțumit de ce am văzut și că îmi vreau banii înapoi, de atunci, nu mai dau de el, m-a blocat”, povestește Cezar Chiriac, un tânăr din Iași.

Un alt client a fost păcălit prin aceeași metodă și a acuzat că agentul imobiliar are un limbaj urât.

„Am înțeles după că omul este țepar, însă eu nu sunt din Iași și nu auzisem de el. Am dat fără să vreau de pagina sa de Facebook și am luat legătura. Mi-a cerut bani mai întâi, undeva la 200 de lei, să îi transfer urgent și după îmi va zice el când ne vedem și unde. Nu mai vorbesc de limbajul său, vorbește foarte urât. Atunci mi-am vrut banii înapoi, însă nu am mai auzit de el”, a spus Daniel.

Mai mult, Florin Stan devine agresiv când nu primește bani și începe să caute persoanele care au intrat în contact cu el.

„Mi s-a părut ceva suspect la el și nu i-am trimis bani. Ulterior, i-am blocat toate numerele de telefon. A început să mă caute peste tot ca să îmi vorbească urât, deși eu i-am spus simplu că nu sunt interesat, el tot revine cu telefoanele”, povestește Alex Georgescu.

Florin Stan: „Nu stau după toți țăranii”

Reporterii BZI l-au contactat pe Florin Stan pentru a ne oferi un punct de vedere cu privire la aceste situații, iar el a avut un răspuns surprinzător. Acesta consideră că nu a greșit cu nimic, iar clienții au fost informați de la început la ce riscuri se expun. În mediul online, Florin Stan are o campanie de promovare agresivă pentru a convinge oamenii să aibă încredere în el, iar multe din recenziile primite au cele mai mici note. Firma sa se numește Real Estate Florin Stan SRL și este înființată în anul 2017.

„Eu sunt cunoscut peste tot, nu stau după toți țăranii care vin de la Vaslui, Botoșani, Hârlău sau Galați. Pe fiecare client îl atenționez înainte că mă oblig să intermediez afacerea până la finalizarea tranzacției. Vin acum toți handicapații care cred că dacă dau 200 de euro, stau în centru, în chirie. Timpul meu valorează bani, nu pot să stau după oricine. Eu am intermediat tranzacții de zeci de mii de euro, nu îmi bat eu capul cu toți muritorii de rând. Singurul meu defect este intonația, în rest, nu am greșit cu nimic. Agenția, cu acordul clientului, percepe suma de 300 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de consultanță imobiliară și eventualele cheltuieli de transport, și se obligă să scadă aceasta din onorariul final, stabilit prin convenția părților. Suma menționată se percepe o singură dată și acoperă o întreagă perioadă contractuală de 12 luni, indiferent de numărul proprietăților vizionate la solicitarea clientului”, a replicat Florin Stan.

Agentul imobiliar Florin Stan, din Iași, a dat zeci de țepe la oamenii care căutau să închirieze o proprietate.

Comentarii
  • 👊👊👊

    Ăsta e mai țăran decât toți țăranii, de care zice el. Înca nu s-a găsit un țăran adevărat, care să-i percuteze un croșeu în freză? Va veni și momentul acesta cu siguranță!

  • „Eu sunt cunoscut peste tot, nu stau după toți țăranii care vin de la Vaslui, Botoșani, Hârlău sau Galați.”

    „Vin acum toți handicapații care cred că dacă dau 200 de euro, stau în centru, în chirie. Timpul meu valorează bani, nu pot să stau după oricine.”

    „Eu am intermediat tranzacții de zeci de mii de euro, nu îmi bat eu capul cu toți muritorii de rând.”

    🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

  • Se va da legea teparilor , pardon, agenților imobiliari , și se termină cu țigănia asta imobiliara! Cat de curând și asta datorită unui ieșean care a investigat frauda NORDIS.

  • Bine că face
    Ați blocat tot Iașul
    Numai mașini din sv bt nt bc vs …

    • orice capitala regionala asa se confrunta, cu flux de persoane din judetele vecine. la fel si Craiova, Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Brasov. te pomenesti ca iesenii get beget nu se trag din sv bt nt bc vs! cat la % din ieseni sunt chiar de aici de loc? multi se trag de la tara sau din alte orase.

    • Agenția, cu acordul clientului, percepe suma de 300 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de consultanță imobiliară și eventualele cheltuieli de transport, și se obligă să scadă aceasta din onorariul final stabilit prin convenția părților. Suma menționată se percepe o singură dată și acoperă o întreagă perioadă contractuală (12 luni), indiferent de numărul proprietăților vizionate la solicitarea clientului.
      Părțile și-au exprimat consimțământul la încheierea convenției și, implicit, la obligațiile ce decurg din aceasta, fără rezerve

  • Voi la boschetarul asta îi ziceți agent!???

  • Asta a fost salahor în Piata ACB ,și a devenit agent imobiliar pentru alți indivivizi care nu au după ce bea apa,plini de datorii dar dezvoltatori imobiliari care trăiesc numai din tepe pentru ca legea le permite

  • Cum s-au gândit păgubiții că cioroiul ăsta prezintă încredere?

  • Nu am nici o treaba cu el don contra m-am luat și eu o data cu el la cearta prin telefon omul este certăreț. Ideea este ca .i se pare normal sa ceri comision de vizionare . Ca acel om merge cu tine pierde timp consuma motorina afaugam uzura masinii etc .Nu mai zicem ca alte persoane după ce a mers cu agentul imobiliar merge singur s-o cauta proprietarul și inchiriaza fără agenție s-o agentia a rămas cu gaura . Pau azi unu mâine altul ce faci muncești gratis pe banii tai din buzunar ???

  • Pe ăsta îl găsești la Palas zilnic, a crescut vânzând telefoane cu ăl de Cioată…vai de curu lor de antreprenori! Hoți! La câte rele fac…tot pică ei odată

  • Ăsta e agent?

    Săracul ăsta desculță e agent?
    Păduchiosul ăsta?!
    :)))))))))

  • Cioroiu asta nu stie nici sa vorbeasca sau sa se semneze. Nici nu ai cum sa citesti anunturile lui la cum scrie. Eu nu stiu cum gaseste prosti sau cum are incredere lumea sa i dea bani cand il vede. E borât rău.

  • „nu îmi bat eu capul cu toți muritorii de rând.”
    Muritorul asta de foame, a crescut in bularga. Satul de foame fiind, cand era mic mergea cu satra la cules de flori de romanita. A locuit intr-o camera de 5×5, cu tot neamul. Dintre toti fratii lui, el are cele mai multe clase 4.

  • Habadinca 13

    Cioroi infect si asta e agent imobiliar

  • Mi se pare corect ca fiecare client să fie comisionat , îți vin fel de fel de oameni în agenție în care îi duci le prezinți x imobile în care ei nu styu ce vor bă ăla e mare, ba ăla e mic , ba ăla e murdar etc dar costurile deplasări timpului agentului cine îl plătește întreb și eu

  • Ăsta nu e ăla de l-au ridicat cei de la locală de pe Ștefan? :))) mamă ce mai țipa panarama dreaku, scuze, am vrut să zic că croncanea :)) un oligofren, sărăcie lucie, o panarama de om, pe care originea îl va ajunge din urmă…toți ajung în același loc, la pârnaie…

  • Asociația Gomorra

    Bacteria asta, cioara asta vopsită se crede Don ” le joacă banii pe acolo pe la capanele această putoare” mare upercut să-i rupem gura în 4 locuri va urma

  • Asta se plimba prin palas toata ziua agata pustoaice si le trimite filme porno pe messenger, a fost luat la bataie de tatal unei fete pt asta, dar daca vedeti ca e indian de ala de ce apelati la serviciile lui?

  • Când cauți un agent ,te mai uiți și la față.

  • Foarte bine face,deranjul trebuie platit ,din 100 de clienti ,90 nu mai raspund la telefon si mai sunt si ingamfati cu burta goala si tu ramai si cu timp si bani pierduti ,mi se pare corect sa ceri o taxa in avans din contravaloarea onorariului ulterior, de cate ori stai pana seara tz sa arati la prost apartamente si de fapt afli ca el nu are bani,nu rasp la tel,se duce pe la spate sa caute prop sau sa te sara cumva,bine ca la popa, doctor, avocat nu comentezi cand dai bani

    • Seful lui SAL

      Asa, si tu vrei onorariu pentru ce? Ce faci tu de nu se poate fara tine? Ca la doctor, avocat, popa daca mergi sa faci ceva, nu poti fara aia, pentru ca aia au scoala, drept de semnatura, stampila etc. Dar tu, un lachete analfabet care vrei si tu un 3%, pentru ce ii vrei? Si lasa poezia ca oferi consultanta la semnarea actelor. Aia iti spune notarul daca sunt actele in regula sau daca mai trebuie ceva. In plus, platesti un avocat cu 15-20 de bastoane si te ajuta ala. Ala nu iti cer mii de euro doar ca are cheia de la apartament si sta lipit de un perete cat te uiti prin camera. Trei sferturi dintre agenti sunt niste analfabeti care nu si-au gasit de lucru in alta parte si vor si eu sa ciupeasca de la niste oameni care isi cauta o locuinta. Atentie, o locuinta. Nu SLR, nu Bugatii, nu Rolex, nu avion personal. Si vine lachiosul de agent „3% este comisionul”. Pentru ca el ia si de la vanzator si de la cumparator. Stai, ca sa zic ca tine, cap de creta. Vine prostul de agent. Il suni si il intrebi de un apartament, si in 90 din 100 de anunturi sunt false, ca prostul de agent sa tina pretul sus, ca el nu stie cum functioneaza piata, dar el pune preturi de om prost. Si apoi zice ca prostul (cumparatorul) nu are bani. Are bani, bai lache flausat, ca de asta merge sa vada apartamentul. Ca nu se plictiseste acasa si vrea sa vada casele oamenilor. Dar cand vede grota pe care i-o prezinti si vrei 150k euro, ca asa l-ai prostit tu pe proprietar, normal ca omul pleaca si nici nu mai raspunde la telefon. Prostule, care esti prost.

    • Acum ceva ani l-am contactat și eu pe ăsta și a început să mă întrebe tot felul de întrebări cam personale , văzând ca nu pun botul a început să mă înjure. Stai liniștit ca îți iei cap odată și odată, nu rămâne asa

  • Nu este țeapă deloc. Cioroiul îți spune că dacă ai nevoie de serviciile lui trebuie să-i dai un ban. Dacă vrei dai dacă nu, te descurci singur că nu e greu. Normal dortorii ar trebui taxați la oră sau la apartament vizitat. Agenția imobiliară NU FACE NIMIC ! Proprietarul se duce la agenție sau dă telefon și spune: am un apartament de închiriat. Agentul amator ca acest cioroi este colaborator extern, el nu este salariat al agenției, este plătit de către agenție la fiecare apartament la care se încheie un contract de închiriere prin intermediul lui. Cel care închiriază apartamentul trebuie să dea un comision agenției in valoare de chiria pe o lună care nu se scade din banii pe care chiriașul trebuie să îi dea proprietarului. Agenția îi dă intermedietorului o sumă care e mai mică decât chiria pe o lună.
    Dacă vreți să închiriați un apartament întrebați mai întâi dacă stați de vorbă cu proprietarul și nu vă adresați agențiilor sau agenților imobiliari !

  • Țiganul tot Țigan rămâne .

    • Asta poți să o mai spui încă odată ! Nici răchita nu-i ca pomul nici țiganul nu-i ca omul ! Niciodată să nu vă faceți de lucru cu țiganii este imposibil să nu ieși păcălit cu ceva !

  • Aia multi care apeleaza la el, sigur merg si la vot.

  • George, dealer de bureti galbeni.

    Am crezut ca-i fratili Florin Salam.

  • Gură ruptă

    O cioară drogată, ce înșeală oamenii pt a juca pe la gară la căpănele, rupeții gura așteptați-l la gară ” Țăranilor” și rupeți curul maroniu gălbui al acestei lepre, lipitoarea societății, o bacterie ce trebuie eliminată ✌️

  • Acum 2 ani , fura călătorii pe traseul tramvaiului 6, îl știu ca fura în special pe cei în vârstă, și uneori pe cei mici în tramvai!
    E hoț de buzunare, e penticostal imputit , a fost și în Anglia , are o familie compusă din 12 membri!
    Are mai multe activități, hoț de buzunar , videochat, fură parfumuri și le vinde, droguri, și așa zis agent i!
    Activitatea imobiliară se reduce la contact cu clienți de la țară, de asta le și vorbește urat și îi face țărani, și cu stundenți naivi din alte județe!
    E un prostalau

  • Acum 4 săptămâni, golanu a zis ca îmi prezintă un penthouse în copou!
    În timp ce discutam cu alt tigan care s-a prezentat ca fiind proprietar, tiganul din poză a încercat dar nu a reușit să îmi fure telefonul mobil în lift, când l- am prins , l – am dat cu capul de ușa liftului!
    Norocul lui a fost ca urcau 2 tineri și au zis să ne potolim ca suna la poliție!
    I – am dat un șut în cur și una peste cap și am plecat !
    Nu l- am plătit, el a zis ca nu mai vrea niciun ban și ca se grăbește!
    L- am întrebat ce firma are, ce zona are, dacă știe apartamente, dacă are un preț, cat cere, când vrea? Plata?
    Mereu se făcea ca dă mesaje și ca e ocupat doar ca să nu răspundă!
    Le spune clienților , hai ca am
    Un apartament să îl vedeți,, de fapt te duce în propria casă și tuturor le spune ca vezi doamne timpul lui e prețios și ca trebuie să dai 300 lei pentru vizionare!

  • Paduchele asta era pe site-uri de videochat cu una grasa.
    Acum s-a reprofilat? Hadad Jafar parca.

  • duefguvhdowjpck

    Numai giugiumetii de pe la vaslui, botosani, sv, neamt pot pune botu la o astfel de persoana. Prost nu e cine cere, prost e cine da. Si dupa cum foarte bine se vede, sunt tareeee muuultiiii!!!!!

  • Mai toti agentii din Iasi sunt deranjati de comportamentul si metodele acestui individ. Citeam pe un grup de imobiliare din Bucuresti ca au incercat si acolo niste indivizi sa practice aceeasi metoda, sa taxeze vizionarile. Dar cica au fost repede linistiti cand au vizitat o padure de pe langa oras.

  • Stă în spate la Hală centrală, își face laba , și urlă !

  • Noroc de streamul lui Faiar in care a vorbit de fomistul asta si v-a spus parerile iesenilor de pe google review ca altfel ramaneati fara stiri. Da ratatul asta tepe de cand lumea si pamantul si voi v-ati gasit recent sa scrieti de el, dar asa e cand astepti pe net altul sa faca treaba de jurnalist in locul vostru.

  • Cum să plătești agenți imobiliari?!? Nici măcar scuipatul nu-l merită. Niște paraziți 🤢🤮

    Nu-i suport deloc.

    Toți sunt niște analfabeti parveniți. Unii și țigani borâți 🤮

  • mult mai bine este sa fii tzaran decat tzigan imputzit, sa-l prind eu pe kakatul asta de cioroi l-as bate pana la lesin

  • asta trebuie rupte coastele in el

  • Catalin Bacaoanu

    Era hoț de buzunare. A fost pustiul lui Petronela Corduneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`