Prima pagină » Cultural » Teodora Mareș regretă că nu are copii. Îndrăgita actriță nu și-a mai refăcut viața după divorț

Teodora Mareș regretă că nu are copii. Îndrăgita actriță nu și-a mai refăcut viața după divorț

21 mart. 2023, 11:04, 1 ,
în Cultural

Teodora Mareș regretă că nu are copii. Celebra actriță ascunde o poveste de viață impresionantă și suferințe greu de imaginat. Dincolo de succesul răsunător în lumea teatrului și cinematografiei, Teodora Mareș a avut parte de momente grele pe plan amoros. Protagonista din faimosul film ,,Declarație de dragoste” se consideră ghinionistă când vine vorba de iubire și a rămas marcată de mariajul eșuat. Iată motivul pentru care îndrăgita actriță nu și-a mai refăcut viața după divorț.

Teodora Mareș regretă că nu are copii

Teodora Mareș este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de celebritate, Teodora Mareș a avut parte de multe provocări pe plan personal. Aceasta a fost căsătorită mulți ani cu faimosul actor și om de televiziune Felix Totolici, însă au ajuns la divorț. Actrița regretă în prezent că nu are copii și evită să vorbească despre motivul pentru care nu a devenit mamă.

Teodora Mareș nu a dorit să își mai refacă viața după despărțirea de fostul soț. Artista se dedică în prezent carierei și publicului care o îndrăgește atât de mult. S-a spus de-a lungul timpului că Teodora Mareș a format un cuplu cu colegul ei de breaslă și partener de film, Adrian Păduraru, însă cei doi au negat cu vehemență zvonurile apărute. Mai mult, aceștia au dezvăluit că nu se înțelegeau deloc în spatele filmărilor și au avut o relație tensionată.

O altă actriță care a avut parte de momente grele în viața privată este Carmen Tănase. Aceasta și-a pierdut soțul din cauza unei boli necruțătoare, iar după decesul partenerului ei de viață s-a dedicat în totalitate fiului lor.

Ce spune artista despre relația cu actorul Adrian Păduraru

Teodora Mareș și Adrian Păduraru au fost protagoniști în filmul ,,Declarație de dragoste.” Cei doi au cucerit publicul, însă dincolo de lumina reflectoarelor și de povestea frumoasă din film, Teodora Mareș și Adrian Păduraru au avut o relație tensionată, s-au certat și mulți ani nu și-au vorbit.

„Nu ne suportam la vremea aceea. Era o oarecare țâfnă între noi. În pauzele de la filmări nu ne vorbeam, ne ignoram. Dacă lumea a crezut într-o poveste de dragoste dincolo de scenariul din film, atunci poate că a fost doar meritul jocului nostru de pe micile ecrane. Când repetam fiecăruia dintre noi i se părea că celălalt nu face exact ceea ce trebuie.

Am refuzat să mai joc alături de el. „Declaraţie de dragoste” a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu. Drept pentru care am declinat toate ofertele.”, a mărturisit actrița.

Teodora Mareș are o carieră artistică impresionantă și se bucură de aprecierea publicului, dar regretă că nu a devenit mamă. Celebra actriță nu a dorit să își mai refacă viața după ce a divorțat de soțul ei, iar în prezent își asumă rolul de femeie singură și se dedică proiectelor sale artistice de suflet. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, dar este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Comentarii
  • o minune de fata; dar ea face parte din pionieratul femeii puternice independente unica indrazneata ; din pacate tarziu isi dau seama ca ele tb sa fie la randul lor INTAI mame, ca si mamele lor; apoi dupa, orice vrea ea din ce se vinde cu succes azi pe retelel sociale; poale lungi si minte scurta nu e chiar neadevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *