Prima pagină » Cancan » Teodora, fiica cea mare a lui Becali, a născut a treia fetiță. Primele imagini cu mămica și bebelușa la plajă

Teodora, fiica cea mare a lui Becali, a născut a treia fetiță. Primele imagini cu mămica și bebelușa la plajă

22 iul. 2024, 10:50,
în Cancan

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a născut a treia fetiță, evenimentul fiind ținut în mare secret față de mass-media. Tânăra a luat prin surprindere pe toată lumea în februarie, când s-a aflat că este însărcinată. Zilele trecute, fiica lui Gigi Becali a fost văzută împreună cu bebelușul la vila din Mamaia.

Gigi Becali este din nou bunic! Latifundiarul din Pipera este în culmea fericirii, după ce fiica sa cea mare a adus pe lume cea de-a treia fetiță. Teodora a luat pe toată lumea prin surprindere, în luna februarie, când s-a aflat că este din nou însărcinată. Iată că timpul a trecut, iar tânăra afaceristă a și născut. Fiica cea mare a lui Gigi Becali a preferat să țină totul secret și să trateze situația cu discreție.

Teodora, fiica cea mare a lui Becali, a născut a treia fetiță

Fiica lui Becali a născut de curând a treia fetiță. Teodora a preferat să fie foarte discretă atât cu sarcina, cât și cu nașterea. Acum, tânăra afaceristă l-a făcut bunic pentru a treia oară pe latifundiarul din Pipera și a fost mare bucurie când a venit pe lume micuța.

Recent, tânăra a mers în Mamaia, acolo unde deține o vilă, pe care a primit-o cadou la nuntă și a vrut să profite din plin de vară. Teodora a fost fotografiată de paparazzii Wowbiz în timp ce se relaxa pe șezlong, la umbră, însă fără a lăsa din priviri căruciorul cu micuța.

Chiar dacă se bucură de multe ajutoare, dat fiind faptul că mai are alte două fetițe, fiica lui Gigi Becali dă dovadă că este o mamă extrem de iubitoare și grijulie. Totodată, nu putem trece cu vederea faptul că Teodora arată de-a dreptul impecabil și s-a recuperat foarte bine după cele trei nașteri.

Teodora și soțul ei au trei fiice

Gigi Becali are trei fiice frumoase care îl fac mândru de fiecare dată, iar una dintre ele i-a cam urmat pașii acestuia, pentru că se descurcă deja în lumea imobiliarelor.

Teodora Becali, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit în 2019 cu Mihai Mincu, iar împreună au trei fetițe. Fiica cea mare a lui Becali a studiat Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice, apoi a terminat masterul în Administrarea Afacerilor.

Imediat după nuntă, tânăra împreună cu soțul ei au plecat în luna de miere la Hollywood, după care s-au oprit în Bora Bora, o destinație exotică, perfectă pentru o vacanță de vis pentru doi tineri însurăței.

Gigi Becali era foarte încântat de ginerele său, Mihai Mincu. Avea numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, fiind foarte fericit pentru că Teodora se înțelege de minune cu el.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea omul de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *