Prima pagină » Titlurile zilei » Teodora este una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași. Tânăra în vârstă de 24 de ani reușește să atragă privirile tuturor

Teodora este una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași. Tânăra în vârstă de 24 de ani reușește să atragă privirile tuturor

17 oct. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Teodora are 24 de ani și este una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași. Tânăra este absolventă a Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina și lucrează în cadrul Biroului pentru Centrul Universitar Iași. În perioada Sărbătorilor Iașului, a făcut parte dintr-o echipă mixtă de patrulare. Aproape că nu este polițist din municipiu care să nu fi auzit despre Teodora, frumoasa brunetă

Toți colegii îi apreciază atât frumusețea, cât și profesionalismul. Cu siguranță există și cârcotași care atunci când văd o polițistă ce pare un model pe podium spun că nu este o bună profesionistă sau că a fost angajată pe pile. Însă lucrurile nu stau chiar așa când vorbim despre Teodora.

Șoferii rămân blocați când o văd pe Teodora în trafic

Zilele trecute, reporterii BZI au surprins-o pe Teodora în timp ce dirija traficul într-o intersecție din Iași, acolo unde se petrecuse un accident rutier soldat cu victime omenești. Până la venirea colegilor de la rutieră, Teodora a ținut situația sub control și s-a asigurat că victima din accident este bine. Cu asemenea polițiste, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași trebuie să se mândrească. De multe ori colegii ei zâmbesc la reacțiile șoferilor. Aceștia rămân uimiți de înfățișarea agentei, având și de ce. Teodora are peste 1.80 m înălțime, este brunetă și își ține mereu părul prins. Uniforma o prinde de minune și pare desprinsă din filme.

O altă polițistă după care ieșenii întorc privirea este Elena

IPJ Iași are cu ce se mândri. O altă polițistă care întoarce privirile ieșenilor este Elena. Aceasta a fost studentă la Jurnalism, dar a dat microfonul pe uniforma de poliție. Frumoasa blondă explică asemănarea dintre cele două meserii și de ce a ales această carieră.

„Am ales această carieră pentru că e plină de provocări care te ajută să evoluezi profesional, dar și personal, și în care nu ai cum să te plafonezi. Pe lângă asta, îți dă o mulțumire sufletească în momentul în care ajungi seara acasă, după ce tocmai ai ajutat un om nevinovat să mai creadă în dreptate. Și, bineînțeles, pentru siguranța pe care ți-o oferă. Când am început Facultatea de Jurnalism nu mă gândeam neapărat să profesez în acest domeniu. Am plecat cu gândul să acumulez niște abilități cu care să-mi încep o carieră frumoasă. Aici am învățat arta cuvintelor, cheia în orice domeniu pe care îl urmezi. Sunt sigură că informațiile acumulate acolo o să mă ajute destul de mult în profesia de polițist”, a precizat Elena.

Elena a intrat în familia IPJ Iași după ce a renunțat la Jurnalism

Frumoasa polițistă a explicat care sunt asemănările dintre cele două meserii, dar și temerile de început de drum în cariera de polițistă.

 „Cele două meserii seamănă din multe puncte de vedere. Principalele ar fi că informația și justiția le reprezintă pe amândouă, însă, ce e drept, uniforma te ajută să te impui și să obții informațiile mult mai ușor. Ambele, dacă sunt utilizate corect, ajută țara să se apropie de normalitatea care ar trebui să existe și care uneori pare doar un ideal. Evident că sunt mai multe lucruri de care mi-e teamă, fiind la început de drum. La unul din ele lucrez chiar acum, mă antrenez fizic pentru a putea face față eventualelor evenimente neașteptate. Un al doilea lucru ar fi să nu dezamăgesc pe nimeni, de la cei care cred în mine, până la cei care privesc uniforma de polițist ca pe singurul «salvator»”, a mai povestit Elena.

Comentarii
  • Tudor Vladimirescu

    E frumoasă pt că umblă cu pantalonii strâmți pe bucci?! Să avem pardon! Eu vreau ca poliția să mă păzească de hoți, de tâlhari, să nu-mi fie spartă casa, să știu că al meu copil e în siguranță când merge și se întoarce de la școală! Nu vreau vedete sexy și frumoase lăudate la gazetă! Apropo, pe aici prin Tudor, prin spatele Facultății de Chimie, de cum se lasă întunericul și până spre dimineață mișună de tot felul de borfași și drogați de îți este frică să mai ieși din scară. Se adună pe la părăseala de pe aleea din spatele Facultății, beau, se droghează, se bat, urlă toată noaptea, lovesc mașini și agresează lumea. Unde este vedeta cu pantalonii strâmți pe fund?!

  • În primul rand aplauze pt comentariul lui Tudor Vladimirescu. În al doilea rand, pt aceste fete, cât și pt celelalte, este entuziasmul de început. În scurt timp se vor convinge de traiul la miliția Iași, când vor deveni secretare și vor trebui sa se vândă pt promovare. Dacă vor sa facă cariera, si-au greșit direcția, părerea mea. Nu sint misogin sau sexist, dar asa sta treaba la IPJ-urile din toată tara. Succes fetelor !

  • Bogdan din Waslui

    Asa sexy e, cana am vazut-o in trafic mi s-a ridicat „flacãul” de am blocat volanul….🤣😂😁

  • Inca nu a auzit Columbeanu de ea??? 😁😁😁

  • poze cu ea goala ?

  • Pe pile garantat,strada e a golanilor,poliția s-au umplut de fetite

  • Felicitari, Teo! Frustrati o sa fie mereu!suntem mandri de tine

  • Si BURAC DUMITRITA ERA FOARTE FRUMOASA ,ANDRADA VOICU ,XENA DE LA VASLUI ,DE ELE NU SE MAI AUDE NIMIC?

  • Fatuca asta poarta un pistol ,colegul ei o pazeste ca altfel golanii ii fura jucarica .Nu cumva aceste fetite sunt doar pe post de fotomodele ,au ele puterea sa incatuseze un infractor periculos ,sa restabileasca ordinea publica ?
    Nu ,aceste politiste ocupa functii ,ajung ofiteri ,iar fraerii care muncesc fac coada la sanctiuni si aminari in grad .Mie sila cind vad atita prostie la nivel mare in politie ,nu se mai angajeaza barbati ,cauta doar fetite si balerini cu colanti .

  • În sfârșit văd și eu o polițistă nedespletită! Sau poate nu știu eu că pletele fac parte din ținută regulamentară?

  • Numai pute si pisde putori in militie. Si tu vrei sa fii protejat si aparat? Rusine!!!

  • Să îmi bag…. Dacă nu i se vedea curul prin pantaloni, nu mai era sexy. Așa o vor șefii, să li se scoale. Nu degeaba borăște lumea când aude de milițieni. Ăștia nu-și fac treaba mai deloc.

  • Ce aveți cu fetele mă??? Urâților!
    Sunt frumoase și cu asta basta!

  • daca ati stii ce bine se ft politistele astea intre 24-35 de ani… cand e vorba de viata privata isi lasa deoparte atitudinea de servici si asta am apreciat cel mai mult la ele… va pup

  • Cinevadeundeva

    Se fute bine?!

  • Toate femeile in uniforma au la baza mari frustrari (frica de autoritate, un parinte abuziv, alcoolic, parinti stricti care vor sa se laude cu odrasla lor, traume din copilarie, etc.). Ele habar n-au ce presupune o astfel de functie si faptul ca munca in sine e neplacuta. Se plang ulterior ca sunt hartuite, ca nu exista infrastructura, ca sistemul…Sunt ametite de puterea uniformei si cad in propria lor capcana. Poate vine in zona Garii sa faca putina curatenie printre cersetori ca baieteii aia delegati nu fac fata.

  • Cate zile mai da ti acest articol de cateva zile tot scrieti de domsoara😝 asta alt articol nu mai aveti

  • Bineeeee …cea mai sexy …

  • poate ni se rupe pla de ea.. mare subiect de prima pagina

  • Munca, in politie, nu este pentru persoane de sex feminin, ele „n-au forta necesara, sa faca fata la cate, o interventie”. Ele stiu doar sa aiba botox in buze, pantaloni mulati, si selfie-uri, la munca. Vor si ele o cariera, pentru ca era mai greu, sa faca ceva in viata. Mai bine „ies la pensie la 45 de ani”. Oricum, ele au fost aduse, pentru „altceva”, numai pentru munca, in politie, n-au fost create, sau facute. Singurul obiectiv, pentru ele „raman pantalonii mulati”, in rest n-au treaba cu „o cariera in MAI” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *