Prima pagină » Cultural » Teo Trandafir s-a enervat pe Oana Radu. Ce a putut să-i spună despre mariajul pe care l-a avut artista

Teo Trandafir s-a enervat pe Oana Radu. Ce a putut să-i spună despre mariajul pe care l-a avut artista

02 apr. 2024, 14:26, 1 ,
în Cultural

Oana Radu a fost prezentă în emisiunea moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici de pe Kanal D 2, unde a povestit ce a dus la sfârșitul căsătoriei sale.

Artista a declarat că încă de la început a sesizat incompatibilitatea cu antrenorul de fitness, spre surprinderea multora.

Cum a reacționat Teo Trandafir când a auzit ce a spus Oana Radu

Teo Trandafir a adresat o întrebare directă, dorind să afle de ce artista a ales să se căsătorească, cunoscând deja incompatibilitatea cu antrenorul de fitness.

„Asta s-a întâmplat în toată relația noastră, el a încercat mereu să mă schimbe. De la început am simțit că nu suntem compatibili, că este o relație în care nu pot să fiu eu, oamenii din jurul meu, chiar și rudele lui mă întrebau mereu de ce stau și cum de accept”, a povestit Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2.

„Dar de ce te-ai măritat? Că puteai să stai și fără să te măriți.”, a întrebat-o Teo Trandafir pe Oana Radu.

„E o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură, actele nu sunt o idee prea bună”, a mai spus cântăreața.

Întrebată dacă a fost fericită în căsnicia cu Cătălin Dobrescu, Oana Radu a afirmat că au existat și momente de acest fel.

„Au fost momente în care am fost fericită, nu știu dacă a fost fericire reală, dar a fost. De vorbit nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu-mi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia pandorei decât dacă voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic.”, a mai spus artista.

Cătălin Dobrescu a spus lucruri foarte frumoase despre Oana Radu

În videoclipul distribuit pe platformele de socializare, Cătălin Dobrescu a exprimat cuvinte frumoase despre Oana Radu. Aceasta a menționat că nu a primit astfel de complimente în timpul relației lor.

„Extrem de rar, spre deloc am auzit asta (n.r. complimentele primite de la Cătălin, după divorț, din mediul online). Asta vorbeam și ieri cu cineva, dar eu nu am văzut așa ceva în relație, este un Cătălin pe care nu-l cunosc. Apropiații noștri știu că este total altă personalitate a lui, este probabil cartea pe care o joacă el acum, probabil vrea să câștige simpatie, susținători, eu nu-l cunosc pe el așa, nu l-am văzut pe el așa în relație, pare blând. Procesele continuă, bineînțeles.”, a mai declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024