Prima pagină » Radio » Actualitate » Teo Trandafir, emisiune nouă din toamnă. Ce a trebuit să accepte vedeta din partea patronilor turci

Teo Trandafir, emisiune nouă din toamnă. Ce a trebuit să accepte vedeta din partea patronilor turci

07 iul. 2022, 09:30,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita prezentatoare TV Teo Trandafir va avea emisiune nouă din toamnă după ce Teo Show a fost scoasă din grilă la începutul verii. Noua producție va avea un format diferit, mai atractiv pentru telespectatori, însă vedeta a trebuit să accepte anumite concesii. Astfel, Teo Trandafir va avea și un coprezentator surpriză dar va avea și salariul diminuat considerabil.

Prima lună a verii nu venea cu vești bune pentru Teo Trandafir, însă luna lui Cuptor i-a adus îndrăgitei prezentatoare confirmarea că din toamnă va fi din nou pe sticlă. Producția media care o are drept gazdă va reveni pe micile ecrane, însă într-un format diferit față de cel cu care erau obișnuiți fanii vedetei în vârstă de 54 de ani. Din primele informații, producătorii au găsit noi idei pentru a atrage câți mai mulți oameni în fața micilor ecrane.

Teo Trandafir, emisiune nouă din toamnă

După ce câteva săptămâni s-a tot speculat că nu va mai reveni pe micile, Teo Trandafir poate răsufla liniștită. Vedeta TV a reușit să îi convingă pe patronii turci că emisiunea trebuie să fie difuzată în continuare. Cu toate acestea, producătorii le pregătesc telespectatorilor un alt format.

În urmă cu mai bine de o lună, Teo Trandafir anunța că își va lua o vacanță mai lungă decât de obicei. Comunicatul postului TV lăsa să se înțeleagă că vor apărea ceva schimbări în ceea ce privește producția. Nu a fost eliminată nici ideea scoaterii din grilă, la acel moment. Ei bine, după toate acestea, se pare că ideea propusă de vedetă s-a dovedit câștigătoare în fața șefilor.

Numai că acest lucru vine la un pachet și cu un detaliu care nu trebuie deloc neglijat. Potrivit surselor din interiorul postului Kanal D, salariul vedetei va fi diminuat. Acest lucru a fost pus pe seama scăderii drastice a audiențelor în ultimele luni. Astfel, Teo Trandafir a fost nevoită să accepte acest lucru.

Coprezentator surpriză și un nou format

Micșorarea salariului vedetei are drept scop asigurarea componentei financiare a coprezentatorului noii emisiuni. Cât despre format, se anunță schimbări și chiar introducerea unor noi rubrici, care să fie pe placul telespectatorilor. De altfel, subiectele care au fost extrem de apreciate de public sunt legate de lifestyle și beauty. Așadar, nu este exclusă nici o astfel de variantă.

Mai mult, misterul planează și asupra numelui celui care va apărea la emisiune alături de Teo Trandafir, în calitate de coprezentator. Conform acelorași surse, în momentul de față se află în negocieri o vedetă care nu a mai avut un astfel de job.

Cum noul sezon se anunță special și diferit de tot ceea ce s-a făcut până acum, echipa se pregătește să revină cu subiecte interesante pentru telespectatori. Așadar, mai multe se vor ști din toamnă, odată cu debutul noii grile de programe de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *