Prima pagină » Cancan » Teo Trandafir, dezvăluiri despre adopție. La ce vârstă a aflat Maia Trandafir că este înfiată

Teo Trandafir, dezvăluiri despre adopție. La ce vârstă a aflat Maia Trandafir că este înfiată

16 iul. 2021, 11:11,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita prezentatoare TV Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre adopția fiicei sale. Astfel, Maia Trandafir a aflat adevărul la o vârstă fragedă. Vedeta TV a povestit că atunci când a devenit mamă a fost cel mai important moment din viața ei. Totodată, Teo Trandafir a dat detalii și despre primul ei iubit, de care a fost nevoită să se despartă.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. În prezent, ea este moderatoare și realizatoare TV, iar întreaga sa carieră și-a petrecut-o în fața micilor ecrane. Și totuși, cel mai important moment din viața ei a fost acela când a devenit mamă. Teo Trandafir a făcut de curând mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale. Vedeta TV a vorbit despre relația pe care o are cu Maia, dar și despre clipa în care a decis să devină mamă.

Teo Trandafir, relație specială cu Maia Trandafir

Prezentatoarea TV are o fiică în vârstă de 17 ani, Maia Trandafir, cu care are o relație extrem de specială. În prezent se știe că Teo a adoptat-o pe fiica sa cu mulți ani în urmă, dar nu se cunosc detalii despre cum a luat vedeta această decizie. La acea vreme, când a hotărât să devină mama Maiei, Teo avea 35 de ani. Prezentatoarea a vorbit deschis despre momentul emoționant pe care nu-l va uita niciodată.

„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească. Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată…”, a declarat într-un interviu Teo.

Teo Trandafir vârstă

Teo, cu numele întreg Teodora Virginia Trandafir, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Ajunsă la vârsta de 53 de ani, aceasta este și producătoare TV, a fost de asemenea actriță, dar și deputată PDL pentru un mandat. Vedeta, care a devenit cunoscută pentru moderarea emisiunii Teo, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006, s-a născut la data de 2 iunie 1968 și este în zodia Gemeni.

Teo recunoaște că nu i-a ascuns niciodată fiicei sale că este adoptată, ci a discutat cu ea acest subiect încă de când era mică. Prezentatoarea TV i-a spus Maiei că este adoptată pe când avea abia 2 ani și jumătate, în timp ce se jucau. Vedeta TV mai spune că ea și Maia vorbesc despre orice, se sprijină una pe cealaltă în orice situație și chiar au foarte multe lucruri în comun.

Teo Trandafir, despre primul iubit

Jurnalista a făcut unele mărturisiri emoționante și despre bărbatul care i-a marcat tinerețea și pe care l-a iubit enorm. Primul iubit al lui Teo Trandafir era un profesor de origine americană și a făcut-o pe aceasta să simtă primii fiori ai dragostei. Însă din păcate lucrurile nu au evoluat într-un sens pozitiv între ei. Din cauza comunismului, Teo și Dave au fost nevoiți să se despartă.

La scurt timp, în 1990, s-a căsătorit cu Alexandru Trandafir și chiar dacă au divorțat după șase ani, Teo i-a păstrat numele. Soțul lui Teo Trandafir era cadru militar iar după un timp lucrurile nu au mai mers între ei. Cei doi s-au despărțit cu decență, astfel că și acum vedeta are cuvinte de laudă despre fostul soț. Dincolo de toate acestea, Teo Trandafir este încântată de fiica sa, Maia Trandafir, care în această primăvară a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *