Prima pagină » Cultural » Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D. Lovitură dură primită de îndrăgita vedetă

Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D. Lovitură dură primită de îndrăgita vedetă

31 aug. 2023, 10:17,
în Cultural

Emisiunea moderată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D. Vestea a surprins pe toată lumea, iar fanii vedetei au rămas fără reacție. Prezentatoarea a confirmat informația însă, nu a făcut prea multe declarații.

Teo Trandafir este una dintre cele mai faimoase și longevive prezentatoare TV din România. Din 2013, ea prezenta emisiunea „Teo Show” de la Kanal D și este recunoscută pentru moderarea emisiunii „Teo”, difuzată de Pro TV între anii 2000 și 2006.

Începând cu această toamnă, conducerea Kanal D a anunțat că emisiunea lui Teo Trandafir va fi eliminată din grila de program, în urma unor modificări aplicate formatului. În luna iulie, producătorii au modificat programul de difuzare al show-ului, care va fi difuzat în fiecare luni și marți, cu ora 23.00.

Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D

Recent, conducerea postului Kanal D a anunțat că emisiunea moderată de Teo Trandafir este suspendată temporar, dar proiectul va reveni cu o nouă abordare, care să surprindă publicul. Prezentatoarea TV a confirmat această informație, dar nu a dezvăluit motivele care au determinat această decizie.

„Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D’, au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Cine este iubitul lui Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și cucerește publicul cu energia debordantă și glumele savuroase. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Teo Trandafir ascunde o poveste de viață impresionantă.

Vedeta a suferit mult din dragoste și a trecut prin două divorțuri scandaloase. Mult timp prezentatoarea s-a considerat ghinionistă în plan amoros.

Celebra prezentatoare și-a refăcut viața după cele două căsnicii eșuate și iubește din nou. Vedea nu a dorit să divulge identitatea partenerului ei, pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor.

„Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte. (…) „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.”, a mai precizat aceasta.

Recent, conducerea postului Kanal D a anunțat că emisiunea moderată de Teo Trandafir a fost scoasă din grilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *