Prima pagină » Cancan ultimă oră » Teo Trandafir a ajuns la tribunal. Prezentatoarea nu este singura implicată

Teo Trandafir a ajuns la tribunal. Prezentatoarea nu este singura implicată

28 iun. 2022, 23:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Teo Trandafie este una din cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Cu toate acestea, vedeta nu a scăpat de situații mai puțin plăcute. Așa s-a întâmplat și acum, deoarece a ajuns la tribunal ca parte dintr-un proces de amploare.

Teo Trandafie a căzut pradă unei înșelătorii. Numele vedetei a fost folosit de către un grup infracțional în scopul promovării unor campanii umanitare false.

Teo Trandafir nu este singura vedetă implicată

Printre celebritățile de ale căror nume s-au folosit infractorii se află Andreea Marin, Iulia Vântur, Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Rodica Popescu-Bitănescu și nu numai.

Membrii grupului au demarat campanii umanitare nereale, cerând sprijin financiar, folosind numele vedetelor menționate mai sus. În cauză, au fost transferate pe numele autorilor sume de bani prin servicii bancare de transfer rapid de bani.

„În urma introducerii datelor informatice pe reţeaua de socializare, respectiv crearea de conturi fictive pe numele persoanelor publice, membrii grupului au demarat campanii umanitare nereale, cerând sprijin financiar. Astfel, numeroase persoane au accesat respectivul cont şi au purtat diverse discuţii, unele dintre victime fiind convinse de veridicitatea lucrurilor expuse, transferând pe numele autorilor sume de bani prin servicii bancare de transfer rapid de bani.

În perioada 1 ianuarie 2015 – 2 august 2016, pe numele celor patru suspecţi au fost efectuate, prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani, 360 de tranzacţii de la 273 de persoane vătămate, suma totală transferată fiind în valoare de 33.853 dolari şi 1.000 lei. Cu ocazia percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate 6 telefoane mobile, 6 cartele SIM, un card de memorie, trei carduri bancare, o unitate de calculator, 15 chitanţe ridicare bani”, se anunța prin intermediul unui comunicat.

Teo Trandafir, „folosită“ și în trecut

Teo Trandafir a vorbit despre acest subiect și a postat un mesaj prin care le explica fanilor ce s-a întâmplat cu adevărat. Vedeta i-a îndemnat pe oamenii care o urmăresc să nu se lase păcăliți de toate aceste metode „minune” prin care se poate slăbi.

„NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie? De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați pacăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea.

Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit.

Facem cu toții, și colegii mei, și eu, tot ce putem pentru a ne feri de asemenea oameni, dar e greu uneori. Încercăm în continuare, însă. Nu vă păcăliți, nu o să ne lăsăm influențați”, a fost mesajul pe care Teo Trandafir l-a transmis pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *