Prima pagină » Titlurile zilei » Tentativă de suicid rar întâlnită. Un bărbat din Iași și-a lipit un asomator de cap și s-a împușcat chiar în apartamentul în care locuia. Soția l-a găsit într-o baltă de sânge – FOTO

Tentativă de suicid rar întâlnită. Un bărbat din Iași și-a lipit un asomator de cap și s-a împușcat chiar în apartamentul în care locuia. Soția l-a găsit într-o baltă de sânge – FOTO

14 mart. 2024, 02:00, 9 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un bărbat de 41 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor cu un asomator. Acesta s-a împușcat în cap și a fost găsit plin de sânge de soția lui. Acum este în grija medicilor, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat

Un bărbat din Iași a încercat să-și pună capăt zilelor după ce a ajuns în pragul divorțului. Ieri, în jurul orei 8:00, Daniel C. a pus mâna pe un asomator pentru animale și s-a împușcat în cap. A fost găsit chiar de soția sa, femeia cu care ieri ar fi trebuit să meargă să depună actele de divorț. Aceasta a sunat imediat la numărul unic de urgențe, iar un echipaj medical a ajuns în zonă. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a rămas internat.

Bărbatul din Iași și-a lipit un asomator de cap și s-a împușcat

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

„În dimineața zilei de 13.03.2024, ora 8:00, poliția a fost sesizată, prin apel 112, de o femeie din municipiul Iași despre faptul că și-a găsit soțul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconștient și cu urme de sânge pe corp. Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu reprezentanți ai ambulanței au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Trebuie precizat faptul că aceste asomatoare de tip blitz sunt extrem de periculoase și pot ucide. Ele se comercializează la liber, deși sunt un fel de arme de foc. Cu un astfel de dispozitiv poate fi ucis un taur sau un cal dintr-un singur foc.

Tentativele de suicid, tot mai des întâlnite

Chiar dacă sinuciderea e considerată unul dintre păcatele capitale din punct de vedere religios, există multe cazuri la Iași. Se înregistrează o incidență crescută a suicidului, a problemelor cauzate de consumul de alcool, dar și de anxiolitice și antidepresive, precum și de violența domestică.

Femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decât bărbații, iar 1 din 7 persoane are un risc crescut pentru această afecțiune. Principalele motive ale depresiei sunt așteptările nerealiste de la viață și din partea familie, autoanaliza excesivă asupra vieții personale, precum și presiunea socială de a fi împreună cu rudele și prietenii. Câteva măsuri ce sunt la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării. Tentativele de suicid s-au înmulțit la Iași.

„Tentativele de sinucidere din această perioadă sunt caracterizate prin gravitate extremă și de utilizarea toxicelor folosite în gospodărie, adesea insecticid sau substanțe de curățat, corozive și caustice, având loc pe fondul condițiilor socio-economice precare și a conflictelor casnice. Recomandăm o atenție sporită din partea familiei, pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă, precum și apelarea de urgență la psiholog sau psihiatru, pentru a preveni actele extreme. În cazurile de intoxicație, primele măsuri de eliminare a substanțelor toxice constau în provocarea vărsăturii și prezentarea de urgență la spital”, au precizat medicii ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu bărbatul din Iași care și-a lipit un asomator de cap și s-a împușcat.

Comentarii
  • Numai tampitii, idiotii isi i-au viata singuri.

  • Eliminați jocurile de noroc

  • Fraier cu sonerie, în loc sa se bucure ca a scăpa de matracuca și, și a recăpătat libertatea, mulți bivoli pe lumea asta, pt nimic în lume nu merita sa ți iei viata pt o junica

  • Nu ganditi deloc

    Sunt multi barbati care nu stiu incotro s-o ia fara sotie. Sotia ii spala, imbraca, le face copii, le dă un țel in viață.

    Atunci cand se termina toate astea brusc, e nasol pentru ei.

    Mai ales in cazul relațiilor de lunga durata.

  • Anton Chigurh avea unul cu butelie

  • E vina nevestei. Ea îi tot striga „porcule”! Așa că a început să se creadă porc și să aplice metode specifice. Sigur a luat câteva paharele înainte. Tot ca la porci…

  • parca a mai fost unul ieri … sau e tot ala? in fine, mare tampit! habar n-are ce viata mishto a ratat. cum e viata dupa divort? va spun eu : ca si cum sacul de 80 de kile pe care l-ai carat in spate a disparut!

  • Pentru barbati

    O femeie îndrăgostită este o femeie supusă ( nu sclavă ). Femeia îndrăgostită isi admira iubitul/soțul. Vorbește frumos de el.

    Când iți place intr-adevăr un bărbat, ii faci mici pofte, dai dovadă de afecțiune, nu te doare capul 3 luni de zile până iți face un cadou ca sa te culci cu el.

    Îl intrebi cum i-a fost ziua, dacă are nevoie de ceva, ii scrii mesaje drăguțe sau ceva incitant 😁

    Pe scurt: bărbații iubiți primesc atenție ( specială😛 )

    Sper s-aveți parte de toate astea și chiar mai mult! 🤗

  • @Anonimul divortat

    Da, e acelasi tip.

    Fiecare cu propria experienta. Poate tu te descurcai singur si inainte de casatorie. Unii barbati se-nsoara ca sa aiba o dadaca. Asa spun multe femei 🤷🏻‍♀️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *