Prima pagină » Local » Tentativă de sinucidere la Iași. Un bărbat ameninţa că se aruncă de pe un bloc – FOTO, VIDEO EXCLUSIV

Tentativă de sinucidere la Iași. Un bărbat ameninţa că se aruncă de pe un bloc – FOTO, VIDEO EXCLUSIV

17 ian. 2021, 11:59,
în Local

În aceste momente, un bărbat ameninţa că se atuncă de pe un bloc. Vorbim despre o tentativă de sinucidere pe strada Salciilor din municipiul Iași.

Bărbatul are 33 de ani şi vrea să se arunce de pe un bloc de 10 etaje. Momentan nu se cunosc cu exactitate motivele care l-au îndemnat pe bărbat să dorească să facă acest gest. La faţa locului intervin pompierii dar şi un echipaj de prim ajutor.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani ameninţa că se aruncă în gol de pe o clădire cu 10 etaje. a mentionar prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Bărbatul a fost convins, după o discuţie cu oamenii legii să nu recurgă la acest gest. Acesta a fost preluat de organele legii şi transportat la cea mai apropriată secţie de poliţie unde va fi întrebat ce motive au stat la hotărârea pe care urma să o ia. Din fericire, starea bărbatului este una bună și nu a necesitat o intervenție a echipajelor medicale. Totuși, oamenii legii sunt obligați să il ducă la secție și să îl interogheze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *