Prima pagină » Local » Tentativă de omor la adresa unui lider S.O.S. România. Senatorul Diana Șoșoacă: „Solicit autorităților să investigheze corect acest atac” – VIDEO

Tentativă de omor la adresa unui lider S.O.S. România. Senatorul Diana Șoșoacă: „Solicit autorităților să investigheze corect acest atac” – VIDEO

15 apr. 2024, 07:44, 32 ,
în Local

Gabriel Oprişcan, liderul organizației Avrig a Partidului S.O.S. România și vicepreședintele S.O.S. România Filiala Județeană Sibiu, a fost lovit intenționat cu autovehiculul de Nicolae Constantin, membru PNL, afirmă Diana Șoșoacă.

Atacul a avut loc în timp ce Gabriel Oprișcan strângea semnături pentru candidaturile Partidului S.O.S. România.

Presa locală susține că șoferul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și ar fi plecat de la locul faptei fără să anunțe Poliția sau să verifice starea victimei.

Diana Șoșoacă, despre tentativa de omor la adresa liderului Gabriel Oprișcan

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, precizează despre Gabriel Oprişcan că a fost lovit în mod direct și intenționat de reprezentantul PNL, fiind vorba de o tentativă de omor, iar liberalul fugind de la locul faptei.

„În urma acestei agresiuni cu intenții criminale, Gabriel Oprişcan a fost transportat de SMURD în stare gravă, fiind supus unei investigații medicale complexe.

Atacul s-a petrecut pe strada principală din Avrig, în văzul tuturor, iar Gabriel Oprișcan a fost agresat pentru că strângea semnături pentru Partidul S.O.S. România la alegerile locale. Atacul a avut loc după mai multe ameninţări verbale din partea lui Nicolae Constantin, menite să descurajeze victima să mai strângă semnături pentru partidul S.O.S. România.

Acest atac direct se înscrie în seria atacurilor la adresa Partidului S.O.S. România, foarte multe dintre corturile pentru strângere de semnături ale partidului fiind vandalizate, incidente care au fost raportate Poliţiei, doar că Poliția nu a găsit vinovaţii.

Atacurile la adresa Partidului S.O.S. România nu se mai limitează la ameninţări şi atacuri la bunurile partidului, ci au trecut la următorul nivel, cu atacuri la adresa integrităţii fizice a membrilor S.O.S. România.

Solicit autorităţilor române să iasă din logica ordinelor politice şi să investigheze corect acest atac care reprezintă o tentativă de omor și care arată încercarea PNL de a împiedica exercitarea drepturilor electorale, de a intimida şi de a speria susţinătorii partidului S.O.S. România.

PNL a devenit partidul criminalilor şi îşi trimite membrii să omoare efectiv reprezentanții Partidului S.O.S. România. Solicit o reacție imediată din partea liderilor acestui partid, să anunțe dacă își asumă asemenea acțiuni criminale. Cine este acum partid extremist? Nu cumva PNL-ul care se dedă la asemenea tentative de omor?”, a transmis președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • sa se duca in rusia sa ia semnaturi

  • Pnl si Psd , sobolanii au pierdut puterea si se omoara intre ei si vor sa distruga si toate celelalte partide ca sa participe la vot doar ei ,sobolanii Pnl- Psd. Dictatura militara terorista fascista asta este psd – pnl. De – a dracului voi vota SOS R omania !

  • Pe siet-ul Sibiul Independent

    Reprezentanții IPJ SIBIU ȘI ai SMURD au transmis că nu au înregistrat în sistem nici un accident rutier produs la Avrig.

    Reprezentanții IPJ SIBIU au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că totul a fost un conflict spontan și NU un eveniment rutier.

    „Este vorba despre un conflict spontan între doi localnici, ambii identificați, în cauză, la nivelul Poliției Orașului Avrig, fiind deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.”

  • Haurel Bolsevel

    De aia a ajuns țărișoara așa pentru ca unii ca tine au „votat de-a dracu”…

  • Lipsa educatiei duce la aparicia acestor specimene ca sos si haur,cu votantii lor

  • Victorie SOS Romania!!!!! Victorie Diana Sosoaca !!!!!

  • cine sta sa asculte cu grohaie scroafaaa, 136 kg in viu :)))))))))))))))))

  • Traducere din ruzza ka 10.03. POBEDA sos , POBEDA șoșon

  • Unicul Anonim

    Nu mai ziceți nimic contra scroafei sovietice, ca acușica apare nea schizofrenie carnețel, întâi va face drogat, bețiv, pedofil, tra la la, va înjură, va blesteama, apoi începe cu „Da Doamne…” . – ca un drept credincios ortodox care este el. 🤣
    Numărătoarea anilingus-urilor sos-urilor când o faci bai nea sărbătoare? 😜

  • sos sub pragul electoral. Ramane rusofila fără ciolan. Poate primește un ceai de consolare 😁

  • Pupincuriștii PSD-O-PNL AU IEȘIT LA ATAC !!!!!!! MÂNCA-V-AR CANCERUL ȘI BUBA NEAGRĂ CĂ DE 34 DE ANI AȚI DISTRUS ROMÂNIA !!!!!!

  • Măi nene ,inchide ochii si uita-te prin interiorul tau. Tu chiar crezi ceea ce scrii? Daca gasesti o singura postare in care cineva de aici e pro psd sau pnl de genul ,,votez psd” sau ,,votez pnl” iti dau ce vrei tu.

    Aici e un curent anti sos ptr ca acest ziar impreuna cu tine duceti o campanie de promovare groteasca a nulitatilol(vezi Lazarus).

    Cred ca ziarul castiga ceva bani datorita acestei promovari a sos . Dar tu? Tie iti iese ceva?

    Daca tot tii mortis la numarat , ptr curiozitatea mea , numara de cate ori e scris ,,Votez sos” sau derivate.

    Spor la numarat!!

  • Si inca ceva !! NU ASA se face campanie electorala( cand il ai pe Lazarus sef de staff in campanie , la ce sa te astepti?)

    E ca o mancare , oricat de mult ti-ar placea , vomiti de la ea daca o mananci zilnic.

    Si cand mai ai si sustinatori pe care nu-i triaza nimeni , inevitabil apare ce se intampla aici

  • Anonime eee bhee bhee

    Hai nea carnețel, curaj, mai amuză-ne cu vreo postare, nu te lasă călcat în picioare de acest drogat sorosist😁

  • Deeprhroat fan

    Noua. Haureilor, așa ne place sa ni se bage forțat pe gat

  • Cetatenii unei comune mari din jud.Iasi

    JOOOS PSD ,PNL, USR, PRIN FOC VOM TRECE SI VOM VOTA SOS ROMANIA!!!!!!!! TRAIASCA SOS ROMANIA! TRAIASCA DIANA SOSOACA! TRAIASCA ROMANII CARE VOTEAZA SOS ROMANIA!

  • Pentru cunoscatori

    Aceasta comuna mare poate fi ori la ergoterapie Grajduri sau ergoterapie Șipote!!!

  • Anonim 2.56 pm

    🤣🤣👍👍

  • Cetatenii unei comune mari din jud. Iasi

    Nu prostule nu ai ghicit, este cea mai mare comuna din Iasi, daca esti curios intra pe google. TOTI LOCUITORII COMUNEI SI SATELE ARONDATE VOTAM SOS ROMANIA! !!!! COMASAREA ALEGERILOR A INDRACIT TOATA LUMEA DIN COMUNA ,LA DECAPITARE PRIMARUL ACTUAL GOLAN SI CORUPT SI IMPUTIT PNL- IST.!

  • grup masiv de labari

    Noi un grup masiv,cel mai masiv votam Soso,te iubim si te votam!

  • Am cautat. Zero rezultatul cautarii. Daca cineva stie despre ce este vb , trimiteti link (serios , imi plac provacarile)Sursa sa nu fie bezei.

    La mine in casa suntem 4 cu drept de vot. Nu pot baga mana’n foc ca stiu care si cu cine voteaza. Dar sa vii si sa afirmi ca o comuna intreaga voteaza cu ics-ulescu , asta e peste nebunie. Numai o camasa cu maneci XXL e solutia.

  • În visele tale umede ( și ce sos-uri de transpirație porceasca 💩🤑) o întreaga localitate votează doar cu cineva… Nici măcar tatuțu tău Puțin nu a fost votat asa.

  • Fut Cea Puk1

    SCROAFA SOVIETICA…SIBERIA….GRAJURI-SOCOLA.. FLUIER LA GAT……..TELEFON PE LIVE IN MINA…….O NULITATE…….O AVOCATA MEDIOCRA…….MEDICAMENTEEEEEEEEEEEEEEEE

  • Te iubim Diana, speranta Romaniei. Nah …Pnl si Psd de disperare se zbat de ceasul mortii ,lovesc in partidele de care au frica ca vor castiga alegerile . Inseamna ca SOS este un partid puternic, preferat de romani, incidentele din partea Pnl sunt explicabile. Poate sa faca orice ,au picat si psd si pnl. Ajunge de 33 de ani cat ne – au distrus.

  • Te iubim Diana!!!! Numai în gură.

  • Am crezut ca tentativa de omor a fost sa traga balena afara din apa !!! Toate vacile au ajuns sa vrea sa ne conduca !!!! Prost popor !!!!!!!!!!!!

  • PANARAMA SECOLULUI

  • Ba ia vezi in piz – da ma – ti ,fit- at ma – ta in sicriu cu tine retardatule care labaresti toata ziua acest site! ,,PROST POPOR”?????????? Adica noi tot poporul roman suntem prosti?? Cand te prind o sa – ti arat eu ce ,, prost popor” este poporul meu roman. Maaaaars spurcaciune ,sa vomam pe tine gunoiule, asistatule social din banii nostri, gunoiule ,frustratule,retardatule ,mars la munca

  • Adevarul e ca numai tu esti prost . Si cum draq o sa-l prinzi pe ala?

  • Mai da mai du – te dracului idiotule staaaaai toata ziua pe acest ziar la scris comentarii si batjocoresti pe toti. Mars in pis – da ma – ti vaca care te – a balegat,balegarule

  • azi dimineatza la Antena 1……..SOS un mare kkt……are 3%………..se poate duce inapoi in avocatura mediocra, mahalagioaica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *