Prima pagină » Actualitate » Tentativă de omor în Galați! Un bărbat a fost înjunghiat într-o parcare dintre blocuri – UPDATE
Tentativă de omor în Galați! Un bărbat a fost înjunghiat într-o parcare dintre blocuri - UPDATE

Tentativă de omor în Galați! Un bărbat a fost înjunghiat într-o parcare dintre blocuri – UPDATE

10 iun. 2021, 23:05,
în Actualitate

Joi seara, 10 iunie, a avut loc o tentativă de omor la Galați. Un bărbat, despre care se crede că ar fi membru al lumii interlope din municipiu, a fost înjunghiat în plină stradă.

UPDATE: Bărbatul înjunghiat a decedat.

Incidentul a avut loc într-o parcare dintre blocuri, când un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit în burtă și în gât, de o persoană necunoscută, care îl aștepta lângă bloc. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul are antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali. Aceleași surse dezvăluie că victima se ocupa de proxenetism și cămătărie, având în trecut ciocniri și cu alți capi ai lumii interlope gălățene.

Victima a fost transportată, de urgență, la spital. Starea bărbatului este critică, iar medicii spun că pronosticul este foarte rezervat.

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Poliția și procurorii încearcă să afle cine este autorul atacului. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. În momentul de față, încă se mai fac cercetări la fața locului, fiind alertă de grad 0.

Articol în curs de actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *