Prima pagină » Sport » Tensiuni la nivel înalt! Rafael Nadal nu a mai rezistat: reacție acidă la adresa lui Novak Djokovic!
Tensiuni la nivel înalt! Rafael Nadal nu a mai rezistat: reacție acidă la adresa lui Novak Djokovic!

Tensiuni la nivel înalt! Rafael Nadal nu a mai rezistat: reacție acidă la adresa lui Novak Djokovic!

27 ian. 2021, 02:00,
în Sport

72 de sportivi care vor participa la Australian Open 2021 au fost băgați 14 zile în carantină, după ce, în avioanele cu care s-au deplasat, au fost depistate mai multe persoane infectate cu noul coronavirus. Mai mulți jucători s-au declarat revoltați de această decizie, iar Novak Djokovic a sărit în apărarea lor și a trimis o scrisoare deschisă către organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului, cărora le-a cerut ca măsurile de restricție să fie mai lejere.
Rafael Nadal, un tip recunoscut ca fiind extrem de fair-play și care evită să intre în conflicte, a reacționat imediat și a criticat felul în care sârbul a ales să acționeze.

„Unii simt nevoia să anunțe public tot ceea ce fac pentru a-i ajuta pe ceilalți jucători. Alții aleg să acționeze într-un mod mai discret, fără să publice tot ceea ce fac. Unii dintre noi nu simțim nevoia să facem reclamă acțiunilor pe care le întreprindem pentru a-i ajuta pe jucătorii dezavantajați”, a declarat Rafael Nadal, citat de Marca.

„Plângerile vin întotdeauna dintr-o poziție care e dezavantajată. Când vorbim despre fair-play sau condiții egale, oamenii tind să nu se gândească la condițiile celor care se confruntă cu probleme mai mari decât ale lor. În final, cu toții încercăm să obținem performanțe maxime în măsura posibilităților și să ne ajutăm între noi”, a adăugat Nadal.

Australian Open 2021: 72 de jucători, în carantină

Pasagerii a trei curse charter care au ajuns la Melbourne au intrat într-o carantină strictă, din cauza unor teste pozitive la noul coronavirus înregistrate după sosire, iar 72 de jucători nu mai pot ieși din hotel să se antreneze timp de 14 zile, înaintea turneului Australian Open, care va debuta pe 8 februarie 2021.
Jucători de top, precum Novak Djokovic, ar fi cerut efectuarea carantinei în locuințe private dotate cu teren de tenis, dar premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a exclus orice fel de excepții la protocoalele impuse pentru a opri răspândirea Covid-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *