Prima pagină » Local » Tensiuni în ședința extraordinară a CJ Iași: Bătăușul Mircea Manolache a sărit la gâtul lui Costel Alexe!
Tensiuni în ședința extraordinară a CJ Iași: Bătăușul Mircea Manolache a sărit la gâtul lui Costel Alexe!

Tensiuni în ședința extraordinară a CJ Iași: Bătăușul Mircea Manolache a sărit la gâtul lui Costel Alexe!

24 feb. 2022, 06:50,
Sorin Pavelescu, în Local

Ședința extraordinară a CJ Iași, de miercuri, 23 februarie 2022, a Consiliului Județean, a fost marcată mai multe tensiuni între controversatul om de afaceri Mircea Manolache și șeful Consiliului Județean, Costel Alexe.

Consilierii județeni au aprobat în urma votului mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi. Cu mici excepții, cele 27 de proiecte de hotărâre au fost discutate, în vederea găsirii celor mai bune soluții.

Mircea Manolache a comis-o din nou, aducând acuzații nefondate la adresa șefului CJ Iași, amenințându-l cu emfază cu demiterea.

Mircea Manolache in cadrul unei conferinte

Mircea Manolache a lansat acuzații false la adresa lui Costel Alexe

Tensiuni în ședința extraordinară a CJ Iași: Costel Alexe a răspuns cu diplomație la atacurile golănești ale lui Mircea Manolache

o sedinta a CJ in sala

Conform președintelui Consiliului Județean, se va lua în considerare renovarea sălii Virgil Săhleanu din cadrul Instituției Prefectului Județului Iași

Consilierul județean PSD Mircea Manolache a dorit cu orice chip să provoace scandal în ședința extraordinară a CJ Iași.

Controversatul om de afaceri, care a agresat o femeie în atelierul auto pe care-l are, a făcut un scandal-monstru în timpul votării proiectelor de hotărâre,amenințând că strânge semnături pentru declanșarea unui referendum pentru demiterea lui Costel Alexe.

,,Voi fi nevoit, în mod particular, fără să fiu susținut de Partidul Social Democrat, să declanșez un referendum, să strâng cele 30.000 de semnături, încât dumneavoastră să fiți nevoit să dați o hotărâre prin care să mergeți acasă. Vă urez să vă încheiați cu bine mandatul și să câștigați încă unul, dar nu aici, ci altundeva”, a susținut consilierul.

Acuzațiile neîntemeiate ale acestuia au provocat tensiuni în sală, gravitatea cuvintelor sale fiind remarcată de către colegii consilieri.

Nu puțini au fost consilierii care au cosniderat intervențiile și comentariile bătăușului Mricea Manolache de pe parcursul întregii ședințe ca fiind nedecvate.

Reacția președintelui Costel Alexe, din dorința de a calma spiritele, a fost interpretată greșit de Mircea Manolache, acesta continuând să disturbe liniștea în întreaga încăpere.

,,Din 2004, de când fac eu politică, și eu și colegii mei am fost o perioadă lungă în opoziție. Iertați-mă, vă rog frumos să mă iertați, domnule Manolache, dar cu greu îmi amintesc, vorbind în numele colegilor mei, să fi fost atât de penibil”, a precizat Costel Alexe.

colaj cu mai multe persoane din clanul Manolache

Consilierul este recunoscut și pentru numeroasele antecedente, două dosare penale fiind deschise în urma scandalului făcut de clanul Manolache

Mircea Manolache, un scandalagiu notoriu!

colaj cu spalatoria auto si Mircea Manolache

În 2020, mai mulți ieșeni au depus plângeri la adresa lui Mircea Manolache din cauza zgomotelor produse de spălătoria pe care o deține

În trecut, Mircea Manolache a fost implicat într-un scandal uriaș, care viza numeroase plângeri pe care le depuseseră ieșenii care locuiau în cartierul Nicolina. Aceștia erau ,,beneficiarii” gălăgiei produse de către spălătoria auto Delcar.

Acesta este recunoscut și pentru numeroasele antecedente, două dosare penale fiind deschise în urma scandalului făcut de clanul Manolache.

Prezentându-se drept unul dintre persoanele care vizează binele societății și ale oamenilor care au încredere în conducerea Municipiului Iași, acesta aruncă acuzații în stânga și în dreapta uitând de gunoiul ascuns în ultimii ani sub preș, provocând tensiuni în ședința extraordinară a CJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *