Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tensiuni în casa Clejanilor după ce Margherita a provocat un accident rutier: „S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții”

Tensiuni în casa Clejanilor după ce Margherita a provocat un accident rutier: „S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții”

24 mai 2020, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Situația provocată de Margherita nu este deloc una ușoară, mai ales dacă vorbim din perspectiva familiei. Deși pe rețelele de socializare părinții o susțin în totalitate după ce a produs accidentul cu mașina, fiind sub influența drogurilor, în realitate lucrurile stau complet diferit! Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa Clejanilor, după ce Margherita s-a întors de la Poliție? Vecinii au fost îngroziți de zgomotele auzite!

”S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții”

Noi dezvăluiri în scandalul anului. Margherita, Margherita, ți-ai făcut-o cu mâna ta, căci de, știți vorba aceea, o problemă nu vine niciodată singură! Cu toate că pe rețelele de socializare, dar și în presă, Viorica și Ioniță s-au certat cu toată lumea pentru a-și apăra fiica, în realitate, lucrurile stau complet diferit, iar asta nu o spunem doar noi, ci vecinii Clejanilor!

Ajunsă în locuința familiei, Marga a fost nevoită să dea explicații pentru gesturile pe care le-a făcut. Și dacă credeți că totul a fost cu calm și vorbe dulci, nici gând! Spiritele s-au încins imediat, iar din locuința Clejanilor s-au auzit numai urlete și țipete, ba chiar, vecinii susțin că Viorica i-ar fi dat o palmă fiicei sale. Și asta nu este tot! Vecinii sunt îngroziți de scenele la care sunt nevoiți să ia parte de fiecare dată, compătimind-o pe Viorica pentru situațiile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului atât cu Margherita, cât și cu Fulgy.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au declarat vecinii Clejanilor pentru playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *