Prima pagină » National » Temutul interlop Marius Crăciun a fost arestat
Temutul interlop Marius Crăciun a fost arestat

Temutul interlop Marius Crăciun a fost arestat

06 nov. 2019, 23:30,
în National

Cel mai cunoscut și de temut interlop român a fost adus în țară, din Franța. În urmă cu puțin timp a aterizat avionul, iar interlopul a fost urcat în duba poliției pentru a fi dus la în arest. Marius Crăciun, zis și „Stripperul” a fost prins și arestat în Lion, în urmă cu câteva zile. Acesta a fost adus în țară în urmă cu puțin timp, la Aeroportul Otopeni.

El a fost dat în urmărire națională și internațională, la începutul lunii septembrie. Interlopul se afla în acel moment sub control judiciar și a fugit din țară cu câteva zile înainte ca judecătorii să-i schimbe măsura în arest preventiv.

Alte acuzații

Marius Crăciun este cunoscut ca fiind unul dintre locotenenții lui Ioan Clămparu și a mai fost arestat în Spania, unde se ascunsese în spatele unei identități false după o tâlhărie. În luna mai, anul trecut, a fost reținut și pentru că a fost prins la volan fără permis, iar ulterior a încercat să fugă.

La finalul lunii aprilie a acestui an, „Stripperul” a fost acuzat de trafic de droguri și a ajuns în arestul IPJ Sibiu alături de alte persoane. Atunci, bărbatul s-a plans și de rele tratamente din partea polițiștilor și că s-a lovit la cap în timp ce era transportat în duba poliției. Interlopul a contestat măsura și a și câștigat, așa că a fost eliberat condiționat sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`