Prima pagină » National » Telenovelă la Penitenciarul Mărgineni. O angajată şi-a dat demisia după ce s-a îndrăgostit de un interlop
Telenovelă la Penitenciarul Mărgineni. O angajată şi-a dat demisia după ce s-a îndrăgostit de un interlop

Telenovelă la Penitenciarul Mărgineni. O angajată şi-a dat demisia după ce s-a îndrăgostit de un interlop

30 aug. 2022, 15:38,
în National

Ofiţer ANP, o tânără angajată de la Penitenciarul Mărgineni, şi-a dat demisia pentru a-şi putea continua relaţia cu un interlop din Bucureşti. Acum, după ce s-au despărţit, femeia îşi vrea postul înapoi la penitenciar.

Bărbatul pentru care aceasta şi-a dat demisia este un cunoscut proxenet din Bucureşti.

O angajată de la Penitenciarul Mărgineni şi-a dat demisia în numele iubirii

Tânăra ce lucra în Penitenciarul Mărgineni, este ofiţer în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi şi-a dat demisia în data de 22 august pentru a-şi continua relaţia de iubire cu un interlop din Bucureşti, lider al unei grupări periculoase.

Bărbatul a fost liberat din arest preventiv în data de 13 august, el fiind în continuare cercetat într-un dosar instrmentat de procurori pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală.

Conform Federaţiei Sindicatelor din ANP, proxenetul, identificat că C.M. Bejan, s-a liberat din arest în data de 13 august, iar ofiţerul de penitenciar şi-a dat demisia la câteva zile după, respectiv pe 22 august.

Se pare că deţinutul este Marian Bejan, liderul unei grupări de interlopi din Bucureşti. Acesta a fost implicat şi în tentativa de omor de anul trecut, atunci când un alt interlop, cunoscut ca Bebino, a fost atacat cu săbiile de mai mulţi indivizi şi tăiat de Cezar Petcu, cunoscut în lumea interlopă drept Joe.

Conform informaţiilor furnizate de FSANP, în anul 2021, tânăra a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale.

Acum însă, sindicaliştii spun că angajata s-ar fi despărţit de interlop şi îşi doreşte reîncadrarea în sistemul penitenciar.

Un cunoscut interlop bate cu bestialitate o femeie

Într-o altă ordine de idei, reiterăm faătul că interlopul Fane Vancică, a apărut pe TikTok în niște imagini explicite, în care bate cu bestialitate o femeie, asta în condiţiile în care aceasta este lipsită de apărare. În imagini se poate vedea cum femeia stă în genunghi și este umilită de interlopul care o pune să repete câteva fraze.

Așadar, cel care se consideră a fi model pentru tinerii din ziua de astăzi, un interlop de joasă speță, Fane Vancică este filmat când lovește o femeie pe care o amenință cu moartea. Femeia, fiind la pământ, plânge și îi cere interlopului să o lase în pace, dar fără succes. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare și au uimit o țară întreagă.

În acest sens, halucinante nu sunt doar scenele prezentate de BZI.RO, ci mai ales scuzele interlopului. Acesta îşi cere iertare față de soția sa și copiii săi și explică faptul că ”orice bărbat care îşi permite să tină o casă, două, are și o amantă”.

„Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică.

De asemenea, amintim că și fostă iubită a lui Florin Salam a fugit de acasă pentru a fi cu Fane Vancică.

De data aceasta însă, o tânără angajată de la Penitenciarul Mărgineni, şi-a dat demisia pentru a-şi putea continua relaţia cu un interlop din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *