Prima pagină » Titlurile zilei » Telenovelă cu iubitul afacerist, furt de 80.000 de euro și percheziții, stârnită de frumoasa Esmeralda! Un interlop din Iași, Jean Mărăraș, a fost călcat de mascați, după declarația tinerei! FOTO / VIDEO

Telenovelă cu iubitul afacerist, furt de 80.000 de euro și percheziții, stârnită de frumoasa Esmeralda! Un interlop din Iași, Jean Mărăraș, a fost călcat de mascați, după declarația tinerei! FOTO / VIDEO

17 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

O adevărată telenovelă, cu iubitul afacerist, furt de 80.000 de euro și percheziții, a fost stârnită de frumoasa Esmeralda! Un interlop din Iași, Jean Mărăraș, a fost călcat de mascați, după declarația dată de tânără! Anchetatorii, puși să dezlege dispariția unei importante sume de bani din casa unui patron de amanet iranian, Nasrollah Shariat Nalkiashari

Un interlop din Iași, Jean Mărăraș, a fost călcat de mascați, după declarația tinerei! Astfel, oamenii legii au efectuat ieri 6 percheziții în diverse imobile din Iași.
Anchetatorii au relatat că totul a pornit de la Esmeralda Florentina Furdui, o tânără care ar fi fost într-o relație cu un patron de amanet din Petroșani, iranianul Nasrollah Shariat Nalkiashari. În urmă cu câțiva ani, afaceristul a plăcut-o pe tânără, iar cei doi au început o relație. Numai că, în luna septembrie 2019, lucrurile dintre cei doi s-au răcit. Afaceristul iranian a constatat că i-au dispărut banii din seif. Potrivit afaceristului iranian, într-o dimineață, când s-a trezit, a văzut cheia de la seif pe masa din bucătărie. Când a mers la seif, a găsit ușa deschisă, iar, din acesta, îi lipseau 50.000 de lei și 74.150 de euro, potrivit lui Nasrollah Shariat Nalkiashari.

Afaceristul iranian a mers după tânăra Esmeralda, pentru a-i înapoia banii

Omul de afaceri le-a mai spus anchetatorilor că, la un moment dat, a vorbit cu tânăra Esmeralda și a stabilit să se întâlnească în Iași cu ea, pentru a-i înapoia banii. Patronul de amanet a mai relatat că tânăra i-a restituit doar 22.400 de lei. Văzând acest lucru și faptul că nu-și primește înapoi sumele respective, afaceristul iranian a mers la Poliție, unde a depus o plângere. Astfel, oamenii legii au intrat pe fir și au demarat ancheta. Tânăra a și fost surprinsă de camere video în momentul în care pleca având o sacoșă asupra sa, în care se presupune că se afla suma de bani menționată. Din câte se pare, tânăra le-ar fi spus oamenilor legii că, de fapt, ceilalți bani ar fi ajuns la un membru al lumii interlope ieșene, Jean Mărăraș.

Percheziții în 6 imobile în care locuiesc Jean Mărăraș și rudele sale

Ieri-dimineață, la prima oră, mascații au descins în 6 imobile în care locuiesc Jean Mărăraș și rude de-ale sale. Trei dintre cele 6 imobile se află în cartierul Tătărași.
Perchezițiile au fost efectuate sub coordonarea anchetatorilor din județul Hunedoara, pentru că presupusa faptă de tăinuire, de care este suspectat Jean Mărăraș, are legătură cu infracțiunea de furt, care ar fi fost comisă în Petroșani.
Oamenii legii au ridicat mai multe mijloace de probă, sume de bani, dar și pe Jean Mărăraș, pe care l-au dus la audieri. Din câte se pare, numai dintr-un imobil, polițiștii a ridicat suma de 4.000 de lei.

Avocatul lui Jean Mărăraș: „Clientul meu nici nu o cunoaște pe această domnișoară!”

Prezent la perchezițiile de ieri-dimineață, avocatul lui Jean Mărăraș a precizat că au mai fost făcute cercetări în acest caz și în 2019.

„Aceste percheziții au mai fost făcute și anul trecut. Nu au găsit nimic! Clientul meu a și fost reținut în acest dosar, a stat sub control judiciar, i-a expirat controlul judiciar… Nu înțeleg! Ei se bazează pe o declarație dată de o tânără care susține ca i-ar fi dat banii clientului meu, dar ei nici nu se cunosc!”, a declarat ieri avocatul Constantin Curcă, cel care îl reprezintă pe Jean Mărăraș, cu privire la această telenovelă, stârnită de tânăra Esmeralda Florentina Furdui.

Acesta a mai spus că, de fapt, și în acest moment Esmeralda este în relație cu patronul iranian de amanet Nasrollah Shariat Nalkiashari.
La rândul ei, o rudă de-a lui Jean Mărăraș le-a spus ieri reporterilor BZI că acuzațiile sunt nefondate.

„Nu e nimic adevărat. Ei nu au nicio probă. Vin, caută și pleacă. De ce? Că așa zice cineva?! Domnișoara respectivă spune ceva, dar nu te poți baza pe ce spune ea! Iar patronul acela de amanet e îndrăgostit de ea. De fapt, el nu vrea banii aceia, ci ca ea să stea cu el. Din ce am înțeles, acel afacerist are vreo 60-70 de ani”, a precizat ieri ruda lui Jean Mărăraș.

Avocatul afaceristului iranian: „Clientul meu a fost lăsat fără niciun euro!”

Pe de altă parte, contactat telefonic de reporterii cotidianului BZI, avocatul părții vătămate susține că, de fapt, clientul său ar fi fost lăsat fără niciun euro.

„Știu că se fac cercetări. Ar fi trebuit să particip astăzi (ieri) și eu, dar distanța este foarte mare și ar fi trebuit să ajung și la alte instanțe. Nu pot da detalii din anchetă. Singurul lucru pe care vi-l pot confirma este că, potrivit clientului meu, suspecta din acest caz i-ar fi înapoiat la un moment dat o sumă de bani din cei luați inițial, după care i-ar fi luat înapoi și acea sumă returnată! Vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, a precizat ieri avocatul Adrian Sebeștyen, cel care reprezintă partea vătămată din dosar, respectiv pe omul de afaceri iranian Nasrollah Shariat Nalkiashari.

Rămâne de văzut ce vor decide anchetatorii în această telenovelă stârnită de tânăra Esmeralda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *