Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Tehnici de penetrare pentru o stimulare maxima
Tehnici de penetrare pentru o stimulare maxima

Tehnici de penetrare pentru o stimulare maxima

29 nov. 2010, 00:53,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:3387;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Barbatii cred ca placerea unei femei este direct proportionala cu profunzimea penetrarii, asa ca mizeaza pe acea penetrare inainte-inapoi, cat mai profunda. Totusi, daca pui o femeie sa aleaga intre un penis lung si altul gros, 90% il vor alege pe cel din urma, potrivit studiilor, tocmai pentru ca el poate atinge mai bine peretii vaginali, in prima treime de la intrarea in vagin.

1.Penetrarea suparficiala (pentru stimularea punctlui G)

Atunci cand incepeti actul sexual, roaga-l pe iubitul tau sa insereze doar capul penisului si sa realizeze o penetrare superficiala. Miscarile trebuie sa fie scurte si lente, totodata! Astfel, prima treime a vaginului tau va fi intens stimulata. Vei simti cum peretii vaginului se contracta mult mai puternic, lucru care favorizeaza aparitia orgasmului.

Femeile au nevoie sa se incordeze pentru a atinge climaxul, iar o penetrare in forta nu permite peretilor vaginali sa faca acest lucru in unele cazuri. Este si cazul tau, daca ai o senzatie de amorteala la nivelul vaginului, atunci cand iubitul tau te penetreaza rapid si profund.

In timpul sexului, folosind aceasta tehnica, iubitul tau trebuie sa se asigure ca ramane cu varful penisului in prima jumatate a vaginului. Din cand in cand el poate apuca baza penisului si poate orienta miscarea lui in sus, pentru a stimula peretele tau frontal, pe care se afla punctul G.

Sunt sanse mari sa atingi orgasmul cu ajutorul acestei tehnici, in ciuda faptului ca n-ai mai experimentat un orgasm vaginal pana acum!

2. Penetrarea superficiala alternata cu cea profunda

Asiaticii propun o tehnica asemanatoare, avand la baza aceleasi considerente de mai sus, dar te sfatuiesc sa alternezi penetrarea superficiala cu cea adanca, atunci cand simti ca te apropii de orgasm, pentru ca placerea sa fie si spirituala, la gandul ca te contopesti cu partenerul tau.

De aceea, tehnica de fata presupune ca iubitul tau sa realizeze noua miscari superficiale, iar mai apoi una profunda, ritmul fiind unul lent, in ambele cazuri!

Mai apoi, o variatie incitanta este sa scazi de fiecare data o miscare superficiala si sa aduni una profunda. Incepi cu noua miscari superficiale si una profunda si continui cu opt superficiale si doua profunde, pana ce ajungi doar la miscari in profunzime (daca nu cumva ai orgasm intre timp).

In plus, tehnica amelioreaza problemele de ejaculare precoce, iar barbatul poate profita de acest ritm al actului sexual, pentru a invata cum sa isi controleze ejacularea.

3. Penetrare profunda si circulara

In cazul in care ai folosit tehnica asiaticilor si ai ajuns la pasul in care penetrarea este profunda, iata cum trebuie ea realizata, pentru a-ti oferi o stimulare adecvata. In primul rand, opteaza pentru o pozitie de sex in care peretii vaginului par mai stramti si efectueaza exercitiile Kegel.

Mai apoi, roaga-l pe iubitul tau sa realizeze miscari circulare, pentru ca baza penisului sau sa iti atinga peretii la intrarea in vagin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *