Prima pagină » Sport » Tecău și Rojer, eliminați în semifinalele US Open!
Tecău și Rojer, eliminați în semifinalele US Open!

Tecău și Rojer, eliminați în semifinalele US Open!

10 sept. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Perechea româno-olandeză Horia Tecău / Jean-Julien Rojer, cu 6-4, 7-5, în semifinalele probei masculine de dublu la turneul de tenis US Open, care are loc la arenele Flushing Meadows, din New York. Tecău și Rojer s-au înclinat după o oră și 24 de minute. Cei 2 au pierdut anul trecut în primul tur, dar, în 2017, au cucerit titlul la US Open.
Tecău și partenerul său au început mai greu meciul și au fost conduși cu 2-0 de Pavic și Soares, care și-au păstrat avantajul până la capătul primului set (6-4). În actul secund, s-a mers cu serviciul, dar Tecău și Rojer au reușit să se desprindă la 5-3 și au avut o minge de set la 5-4, dar, în cele din urmă, s-au înclinat cu 5-7, după 4 ghemuri pierdute la rând.

Cum au fost eliminați Tecău și Rojer

Tecău și Rojer au comis 6 duble greșeli în acest meci, în timp ce Pavic și Bruno Soares au încheiat cu 6 ași și 3 duble greșeli. Învingătorii au avut 30 de mingi direct câștigătoare și 7 erori neforțate, în timp ce perechea româno-olandeză a totalizat 31 de winners și 9 erori neprovocate. Cele 2 perechi erau la egalitate în meciurile directe înaintea duelului de la US Open: Tecău și Rojer s-au impus în primul tur la Washington, cu 7-6 (9), 2-6, 10-7, în 2019, iar Pavic și Soares au câștigat cu 6-2, 7-5, în semifinale la Stockholm, tot în 2019.

Tecău și Rojer vor primi un cec de 130.000 de dolari și 360 de puncte ATP la dublu pentru participare. În finală, Pavic și Soares vor înfrunta perechea Wesley Koolhof (Olanda) / Nikola Mektic (Croația), care a dispus în penultimul act de favoriții numărul 3, Rajeev Ram (SUA) / Joe Salisbury (Marea Britanie), cu 7-6 (3), 6-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *