Prima pagină » Eveniment-Social » Teatrul „Luceafărul” revine din vacanță cu reprezentația îndrăgită de toții copiii, spectacolul „Scufița Roșie”

Teatrul „Luceafărul” revine din vacanță cu reprezentația îndrăgită de toții copiii, spectacolul „Scufița Roșie”

04 aug. 2021, 02:00,
Valentin Hutanu, în Eveniment-Social

Anunțată încă dinainte de perioada concediilor, reprezentația „Scufița Roșie” (8 august 2021, Sala Mică, ora 11:00) este primul spectacol după vacanță la Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași. Acesta se joacă sold-out, așa încât conducerea instituției a decis programarea unei a doua reprezentații, în aceeași zi (duminică, 8 august), de la ora 18:00. Biletul costă 14 lei și poate fi achiziționat de pe platforma www.bilet.ro

Echipa artistică a Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” revine din vacanță și își invită spectatorii la evenimente duminicale.
Anunțată încă dinainte de perioada concediilor, reprezentația „Scufița Roșie” (8 august, Sala Mică, ora 11:00) este deja sold-out, astfel încât conducerea instituției a decis programarea unei a doua reprezentații, în aceeași zi (duminică, 8 august), de la ora 18:00. Biletul costă 14 lei și poate fi achiziționat de pe platforma www.bilet.ro.

Actorii așteaptă publicul să revină la o întâlnire cu personajele clasice din povestea fraților Grimm

După o binemeritată perioadă de reîncărcare a bateriilor artistice, actorii reașteaptă publicul în sală la o întâlnire cu personajele clasice din povestea fraților Grimm.
Creația semnată de regizorul Constantin Brehnescu are o muzicalitate specială, fiind scrisă în versuri, iar cei doi actori din distribuție, Ioana Iordache și Claudiu Gălățeanu, susțin toate rolurile într-un adevărat recital. Pe 15 august 2021, de la ora 11:00, se va juca „Ursul păcălit de vulpe”, iar biletele sunt deja puse în vânzare pe aceeași platformă. Și această piesă este una de succes la public, fiind pusă în scenă la „Luceafărul” în variate distribuții și viziuni.

„Luceafărul” se pregătește de a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr

În privința proiectelor viitoare, directorul artistic al așezământului, teatrologul Oltița Cîntec, precizează că „cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr va avea loc între 1 și 10 octombrie. Focusul ediției – «artă și tehnologie» – va aduce în program prezențe de excepție din țară și străinătate, dar vom avea și evenimente, de tip – să le zic – clasic, astfel încât toți cei cu sufletul tânăr să își împlinească așteptările.

În această perioadă, lucrăm cu o echipă de tineri creatori, coordonată de Bobi Pricop, la o producție nouă – «Labirint», care va avea premiera în festival. Da, acel Bobi Pricop care a regizat «Pisica verde», pe care îl reluăm în toamnă, spectacol care ne-a dus în lista de nominalizări a UNITER și în toate festivalurile importante din țară. Așa încât, chiar dacă încă e vacanță, rămâneți cu ochii pe noi!”
Astfel, Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr a devenit unul dintre cele mai importante din țară și cu un succes uriaș la public.

Sursă Foto: https://luceafarul-theatre.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *