Prima pagină » Actualitate » Țeapă luată de un român în Halkidiki! Ce a pățit la 15 minute după ce a ajuns la plajă
Țeapă luată de un român în Halkidiki! Ce a pățit la 15 minute după ce a ajuns la plajă

Țeapă luată de un român în Halkidiki! Ce a pățit la 15 minute după ce a ajuns la plajă

26 aug. 2024, 10:30, 1 ,
în Actualitate

Pentru mulți turiști români, insula Halkidiki este destinația perfectă pentru vacanța de vară, în Grecia. Totuși, nu toți călătorii au parte de experiențe plăcute în timpul vacanței. Un român a povestit ce țeapă a luat în Halkidiki la doar 15 minute după ce au ajuns la plajă. Acesta, împreună cu soția și copilul, au rămas fără obiectele personale și bani. Suma furată ar fi ajuns familiei de români pentru o masă pe plajă, după cum spune chiar păgubitul.

Țeapă luată de un român în Halkidiki

Mai mulți turiști români au ales să își petreacă vacanța în Nea Moudania. Acesta este un oraș portuar aflat la nici 60 de kilometri de Salonic și situat în peninsula Halkidiki, la intrarea în Brațul Kassandra. În grupul de Facebook „Forum Halkidiki”, unul dintre turiști a explicat cum a putut rămâne fără lucruri în doar câteva minute.

Nu a fost prima oară când grupul de turiști a ajuns în Nea Moudania. Pentru că știau plaja și împrejurimile, au ales să vină, încă o dată, în stațiune. Totuși, o situație avea să le dea planurile peste cap. Nici nu își imaginau ce țeapă vor lua.  Odată ajunși la destinație, au mers direct la plajă, pentru a se bucura de vreme și de o îmbăiere în apele Golfului Thermaic. Însă, după un sfert de oră, au realizat că lucrurile personale au fost furate.

Turistul a explicat că și-au luat strictul necesar și au pornit imediat către plajă. Acolo, pentru că nu au găsit șezlonguri libere, și-au lăsat lucrurile pe plajă și, apoi, au intrat în apă. La 15 minute după ce au ajuns, în jurul orei 14:00, au realizat că lucrurile lăsate pe plajă au dispărut. Hoții le-au lăsat doar șlapii pe nisip.

„Ne place Nea Moudania, ne întoarcem cu drag de fiecare dată, cunoaștem plaja, sau cel puțin așa am crezut până azi… Am ajuns mai repede decât ne-am imaginat, ne-am luat prosoapele de plajă, câte un rucsac cu strictul necesar (loțiune de plajă, bani) și ne-am dus pe plajă. Evident, la ora 14 nu am găsit șezlonguri libere, dar ce contează, ne-am lăsat lucrurile pe nisip și ne-am aruncat în apă!“, a scris turistul român pe grupul de Facebook „Forum Halkidiki”.

I-au lăsat fără lucruri, dar le-au lăsat șlapii!

Marea surpriză a acestuia a fost în momentul în care a ieșit din apă și a văzut că toate lucrurile i-au dispărut de pe plajă. Mai în glumă, mai în serios, românul le-a mulțumit hoților că le-au lăsat șlapii.

„După câteva minute, maximum 15, ne-am dat seama că lucrurile noastre au dispărut, cele două rucsacuri cu hainele și bani (nu mulți, dar suficienți cât să bem și să mâncăm ceva pe plajă 3 persoane)! Mulțumim hoților că ne-au lăsat șlapii!!! Arde nisipul de-ți vine să plângi la ora prânzului… Am fost naivi, am plătit taxa de naivitate, dar vă recomand să aveți grijă, să nu plătiți la fel!”, a povestit turistul român, pe Facebook, despre țeapa pe care și-a luat-o în Halkidiki.

Comentarii
  • Baaaai, jurnaliști incompetenți, care este diferența dintre țeapă și furt? Habar nu aveți!!!!! Ce așa știre senzațională este că au fost furați unii? Asta se întâmplă frecvent la greci. Și proștii își merită soarta, puteau să intre în apă pe rand, să rămână cineva de paza. Dar voi, ziariști de doi bani, îi depășiți. Sunteți penibili și grețoși in alergarea voastră după review-uri care să vă aducă plătitori de publicitate. Execrabil!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *