Țeapă de zile mari într-un supermarket din Iași! O femeie a rămas mască atunci când și-a dat seama că este păcălită – EXCLUSIV/FOTO

27 mart. 2024, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

O nouă țeapă circulă prin supermarketurile din Iași. O femeie a rămas încremenită când și-a dat seama că este păcălită. La casa de marcat, s-a dublat suma, iar când a sesizat acest lucru, angajații au început să țipe la ea

Zilele trecute, Andreea B. a fost păcălită într-un supermarket din Iași. Femeia a cumpărat 946 de grame de broccoli, verificând cantitatea la cantarul din magazin, iar când a ajuns la casa de marcat, a observat că i s-a dublat suma. A fost obligată să achite 1,554 kg.

Țeapă de zile mari într-un supermarket din Iași!

Andreea B. susține faptul că nu își dorea să stârnească un scandal, însă după ce a sesizat „eroarea”, angajații au început să țipe la ea și nu au dorit să remedieze situația.

„Nu îmi pot da seama cum funcționează aceste magazine. Eu sunt pensionară, nu aveam mulți bani la mine, de aceea am și pus pe cântarul de verificare, să fiu sigură că mă încadrez în suma pe care o am. Și am pus 946 grame de broccoli, iar la casă m-au pus sa plătesc 1,554 kg. Nu-i mult, 8 lei și ceva în plus, dar uite că era un moment prost și poate nu-i aveam, trebuia să las produsele, nu? Și mai sunt și răi, când sesizezi greșeala, încep angajații să tipe la tine, ca și cum ai fi un nimeni”, povestește Andreea B., o femeie care a fost păcălită într-un supermarket din Iași.

Țepe pe bandă rulantă, date la Iași

În aceleași magazin se practică și o altă țeapă. La raft, apare un preț mai mic, iar când ajungi la casă, este dublu. Adriana Lazăr afirmă faptul că a observat un detergent la reducere, la suma de 27,95 lei, iar la casa de marcat i-a fost încasat cu suma de 55,50 lei.

„Trebuie să verificați cu mare atenție bonul când mergeți la acest supermarket. La raft, detergentul era 27,95 lei. Am avut un coș mai mare de cumpărături și când am ieșit, am sesizat că îmi încasase suma de 55,50 lei. Ei știu și fac intenționat, iar când sesizezi, nici nu te bagă în seamă”, mărturisește femeia.

Iată că, țepele curg pe bandă rulantă într-un mare supermarket din Iași.

Comentarii
  • Sunt zeci de astfel de magazine în Iași, noi de care să ne ferim dacă țineți numele la secret!? Adică să nu le faceți reclama? Reclamă la ce?

  • Scrie mare pe bonuri, Florine!

  • Ce degetuț de scrofiță bine furajată cu șaorma și alte alea:))) Gabarit depășit, guiț, guiț:))) De când mănâncă scrofițele broccoli? Sau ești la dietă? Ai un deget parcă lucrezi în construcții:)))

  • La magazinul din cartier primesti 2 produse si platesti pentru 3.

  • fronea mihai

    La ce dracului mai scrii articolul asta daca nu ne dai si numele supermarketului?

  • Aproape la toate supermarket-urile este la fel.
    Un pret este afisat la raft si altul e la casa de marcat.
    Plus ca etichetele sunt facute in asa fel incat oamenii nu inteleg nimic si astfel se pacalesc.
    Si asta o fac astia tot pentru a castiga oricum si oricand.
    ANPC-ul ar trebui sa faca controale si sa vada si ei cum sunt afisate etichetele astea, pentru ca nu toti oamenii sunt super inteligenti si sa faca in asa fel sa fie usor si clar de citit si descifrat.
    Mergi la Mega sa vezi ce imbarligate sunt etichetele, dar si la Selgros. Nu intelegi absolut nimic sau trebuie sa stai ceva timp sa citesti ce e pe acolo.

  • Nu exista asa ceva! Sunt f multe magazine ce au oferte pe aplicatie. Aceasta pensionara saraca, citez „Eu sunt pensionară, nu aveam mulți bani la mine, de aceea am și pus pe cântarul de verificare, să fiu sigură că mă încadrez în suma pe care o am.” COCOCANA PENSIONARA, dar sa dai o gramada de bani pe manichiura ai? Umblati numai cu prostii, sa va planga lumea de mila. Cred ca ai si muncit mult la viata ta!?!

  • In acest subiect este vorba de gramaj. „Femeia a cumpărat 946 de grame de broccoli, verificând cantitatea la cantarul din magazin, iar când a ajuns la casa de marcat, a observat că i s-a dublat suma. A fost obligată să achite 1,554 kg.” Cred ca doamna nu a vazut bine cand a cantarit.

  • După burtoiul din dotare doamna nu prea pare consumatoare de broccoli, cam râgâie a slănină.

  • Ieșean oripilat

    Este vorba de Carrefour, unul din păcurari și unul din Tomești – Dancu. Detergentul pe bon este 12,5 lei, atât a plătit nicidecum 55 lei, cu broccoli, e altceva , e altă persoană alt magazin, altă mână .
    Este un articol tendențios si denigrator, ar trebui ca magazinele Carrefour să vă dea în judecată și să ceară despăgubiri pt articolul pe care l-ați scris !
    În loc să facă panaramă în presă sau în magazin trebuia să sune la Protecția Consumatorului și să sesizeze cazul, este nr de tel afișat peste tot. cei de la Protectia consumatorului sunt foarte promți ș rezolvă treaba în plus dau și o amendă usturătoare . Ar fi putut pe baza procesului verbal de la Protecția Consumatorului să depună o plângere penală pt înșelăciune. Ce ați făcut cu acest articol este o porcărie care merită sancționată.

  • 🥦Atenție la buzunare și la CAASĂ ! CASA de marcat te face la buzunare 😋

    Pentru ” hautiștii” care ei/ele au citit pe dos articolul. Scrie negru pe alb că femeia s-a simțit înșelată ! ! !
    Voi nu ați pățit niciodată ca o 🍫🍬🍭ciucalată să coste 5 lei la raft iar pe bon să fie trecută cu 8.99 lei?!?

    E o alba neagra la casa de marcat; dacă te prinzi că ești furat, imediat angajații o dau cu ” vai, nu s-au operat noile prețuri și în calculator sau modificarea preturilor nu ține de noi,e vina IT-iștilor de la București,bla.bla…”

    Pe asta se bazează și comerțul: fă-l pe prost să-și cheltuie banii la noi în prăvălie !!!

    🫐🥝🌶UITAȚI-VĂ PE BON DE MINIM 5 ORI ÎNAINTE SĂ PLĂTIȚI !!!🍊🍌🥥

  • Bre ziaristule, da’ o țeapă de zile mici cum arată?

  • Marioara, prof. Botanică

    Unii angajați de la super-mercadò chiar te fură pe față. Ăsta e furt !

    Am pățit-o și la alte magazine mari.
    Să am 3 perechi chiloți tanga pe bon și nu pe mine ! 🙃

  • Este o mare golanie ce se intampla cu produsele cica reduse, care au termen de expirare in perioada imediat urmatoare si anume ca, au dubla etichetare, etichete puse una langa alta iar la casa de marcaj iti scaneaza pretul cel mai mare. Si da, tot la Carrefour am patit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *