Prima pagină » Titlurile zilei » Țeapă de proporții la Evergreen! Un locatar rămâne fără apartamentul pe care l-a plătit integral din cauza locului de parcare. Contractul a fost reziliat de dezvoltator – FOTO

Țeapă de proporții la Evergreen! Un locatar rămâne fără apartamentul pe care l-a plătit integral din cauza locului de parcare. Contractul a fost reziliat de dezvoltator – FOTO

11 mai 2024, 02:00, 34 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Un locatar din complexul Evergreen rămâne fără apartamentul care a costat peste 60 de mii de euro din cauza unui loc de parcare

O situație incredibilă se întâmplă în complexul Evergreen din Iași. Deși a plătit integral apartamentul, Anton Petruț s-a trezit cu o notificare prin care este înștiințat ca va fi dat afară din propria casă. Practic, dezvoltatorul i-a transmis faptul că nu își poate onora obligațiile asumate prin document și a anunțat rezilierea acestuia.

Un locatar de la Evergreen rămâne fără apartament după ce l-a plătit integral

Anton Petruț este ieșeanul care s-a trezit cu o notificare trimisă de avocatul companiei CCI Construct Company SRL, prin care este anunțat că intenționează rezilierea contractului de vânzare-cumpărare. Bărbatul susține faptul că la mijloc este încă un abuz făcut de patronii firmei, Ciprian și Eliza Ciubotariu, care au lăsat mai multe familii fără apă după ce au schimbat conducta de branșare.

„Soții Ciubotariu, patronii de la CCI Construct Company SRL, prin reprezentanții lor, așa cum scrie și în notificarea primită, vor să îmi rezilieze contractul de vânzare-cumpărare a apartamentului, deși este semnat și parafat de 3 ani de zile, chipurile, pentru că nu își pot îndeplini obligațiile asumate prin contract. Probabil, ei încearcă să facă referire la faptul că ne-au debranșat voit apartamentul de la apă chiar ei. Deși am ordonanța prezidențială de a avea apă în apartament, ordonanță care este în executare, acum se așteaptă încuviințarea instanței. Adică e, pur și simplu, încă o metodă a lor de a intimida.

Nu știu sigur dacă au mai primit și alți vecini. Toate astea din cauza faptului că ne opunem tuturor abuzurilor pe care ei (n.r. – dezvoltatorii de la Evergreen) le fac și ni le aduc în cârcă o dată la câteva luni pentru că așa s-au obișnuit să facă. Ei nu au, practic, niciun temei, apartamentul este achitat integral, mai am undeva la vreo 2.000 de euro pentru locul de parcare, dar sunt cu plățile la zi. Nu au niciun temei real de a-mi rezilia contractul, e pur și simplu o intimidare”, a declarat Anton Petruț, proprietarul apartamentului de la Evergreen.

Patroana firmei de construcții susține că la mijloc ar fi, de fapt, un loc de parcare

Contactată de reporterii BZI, Eliza Ciubotariu a transmis faptul că motivul pentru care CCI Construct Company SRL a cerut rezilierea contractului este un loc de parcare. Firma nu poate pune la dispoziția locatarului bunul precizat în contract din cauza nefinalizării construcției rampei de acces.

„Nu este o simplă dorință de a rezilia contractul. Suntem puși în fața acestei situații. Domnul Petruț are o șicană veche cu noi, e client fidel pe la ziare. Probleme cu apa nu sunt, este doar o situație administrativă. Noi am schimbat contractul de apă de pe firma pe care am construit. A preluat altă firmă contractul cu apa. De ce să nu fie apă? Tot complexul are apă, doar unii care caută scandal nu vor să încheie contract cu cealaltă societate. Complexul fiind nou, încă nu s-a înființat asociația de proprietari.

În legătură cu rezilierea contractului, complexul nostru are patru etape de construcție, domnul Petruț a cumpărat apartament și loc de parcare în etapa 1, dar rampa de acces pentru locurile de parcare, conform proiectului tehnic, este în etapa numărul 4. Acum, că tot complexul a ajuns la finalul construcției, s-a ajuns și la construirea rampei. Din câte știu, domnul Petruț a contestat în instanță că nu are acces la locul de parcare din cauză că se construiește rampa de acces și de aici a intervenit imposibilitatea de a-i preda locul de parcare. Nu se putea rezilia contractul doar pentru locul de parcare pentru că este un singur contract, s-a cumpărat pachet. Toate acestea au fost făcute la cererea domnului Petruț, a contestat în instanță faptul că nu i-am dat locul de parcare.

De la el a plecat. Pentru că nu putem să îi predăm locul de parcare și nu ne putem onora obligațiile contractuale, a fost necesară rezilierea contractului. Aceasta este soluția pe care au găsit-o juriștii noștri. Îi vom restitui suma integrală fără nicio penalizare. Noi nu am fi făcut lucrul acesta, dar clientul a fost cel care ne-a acționat în instanță”, a spus Eliza Ciubotariu, administratorul firmei de construcții.

Amintim faptul că în complexul Evergreen au mai fost scandaluri. Anul trecut, proprietarii s-au trezit că au de plătit facturi foarte mari. Ciprian Ciubotariu a inventat un regulament prin care aceștia trebuiau să aibă grijă de jardinierele din balcoane. În caz contrar, ar fi fost amendați cu 500 de euro. Ulterior, afaceristul le-a propus altă înțelegere, prin care fiecare proprietar poate să-și întrețină propria jardinieră fără să plătească firma specializată, dar în continuare să permită accesul în apartamente pentru verificări.

Situație incredibilă în complexul Evergreen Towers, de pe strada Aurel Vlaicu, din Iași. Un locatar riscă să rămână fără apartamentul plătit integral din cauza unui loc de parcare.

Comentarii
  • Dr. Vicol 10

    Niste tepari sotii astia Ciubotariu! Dau spagi de ani de zile pe la toate institutiile si nu le face nimeni nimic. Sa se verifice putin cum si-au obtinut autorizatiile la toate constructiile lor, cam ce spagi au dat, cine ii protejeaza, etc. Dar sigur le vine momentul si lor, nu scapa!

  • Cumva, iesenii sunt convinsi ca apartamentele din blocurile noi sunt mai ok decat cele din blocurile mai vechi. Iaca. Qed.

  • Cu tiganu’ sa nu faci niciodata afaceri. Aveam aurarii mei din bazar prin anii 90 si stiam perfect cum ii ard pe romanasi.

  • Eu tot citesc de ceva timp cam cu ce se ocupă țiganul asta borât. Vreau să întreb… E așa de greu să le găurească țeasta cineva???

  • Vorbiți în neștiință de cauză, ziar de kkt

  • Concurența de peste drum

    NU CUMPĂRAȚI APARTAMENTE DE LA ACEST INTERLOP!
    EVITAȚI ACEST COMPLEX!
    ATENȚIE, SUNT INTERLOPI!

  • Oameni care calca in picioare drepturi constitutionale!!

  • Stefan Popescu

    E cumătrul meu, ce tot vă luați de el?
    Voi nu știți că băiatul meu face politică acum și are relații peste tot?

  • Dacă ai cumpărat apartamentul gata, ești proprietar, nu mai are treabă cu tine constructorul. Cum să reziliezi un contract de vânzare-cumpărare? Păci ce facem, returnăm marfa în 30 zile că nu ne place?

  • Stefan Popeasca

    @@@Lucian stii ca esti prost si ca ai fost avortat la 6 luni de mama ta cwrva la care au “impins” toti boschetarii din oras? Ma mir ca ai învatat sa scrii, stai jos ai nota 2!!!

  • E inchis si azi pe Independenței??

  • Adrian Jescu

    Urbica ii acoperă.
    Și la complex Baroque i au tepuit pe oameni cu apa.
    70000 de lei.

  • @Stefan Popescu nu mai spune prostii, stie toata lumea ce-i place lui Stefanel si asta nu-i politica. Nu uita ca a fost coleg cu Mutu si asta spune tot iar colegii lui politicieni nu cred ca stiu asta pentru ca iar fi dat cu sutul in fund in secunda doi.

  • la himson 50 de masini in strada !!!parcarea goala !!!vii dinspre dancu in curba risti sa le iei inainte!!!

  • Oameni buni,nu mai cumpărați de la toti tiiganii și interlopii.

  • Even și Green

    Interlopi, evitați această familie !
    Riscați să pierdeți tot, faceți împrumut în bănci, plătiți rate, vine golanul , vă dă afară, vă taie apa, vă vinde locuri de parcare fictive, apoi vă aruncă în stradă și rămâneți fără nimic dar cu rate la bănci în continuare!
    Sunt foarte periculoși, așa este , sunt interlopi!
    Și ea este foarte prefăcută și periculoasă, iar el este analfabet cu 3 clase , dar foarte abil, sunt din secta POCĂIȚILOR de la Suceava!

  • Cămătărie și șantaj, dacă nu deschizi ușa să vină el cu o sticlă de apă să ude planta de pe balcon, bagă aiurea factura de 600 euro penalizare și înlocuire planta. deși ea este verde!
    E ceva nou importat de la interlopii din marile clanuri din țigănie!
    E foarte tare maniera de lucru, taxa de protecție mascată
    Să spui unui om ca mâine la ora 10 vin eu să-i ud florile pe balcon, iar dacă nu mă lasă sau nu deschide, îi bag o ,, taxa,, de întreținere de 600 euro, deși eu nu sunt proprietar cu fostul care am construit blocul!

  • Îmi place mult, mult de tot declarația doamnei Ciubotariu, restituie ei banii înapoi fără penalitati. Femeie, e un contract de vânzare cumpărare încheiat, domnul e proprietar, punct și cum sa restitui banii ca el probabil a plătit vreo 60.000euro și acum orice apartament nou e peste 80-90.000euro.

  • Ooo, stai sa iau popcornul! Abia aștept sa vad ce instanta din România le da lor câștig de cauza, cum vine fostul proprietar după 2 ani sa rezilieze un contract de v-c, noaptea mintii :))
    Pai asa oricine ar vinde un imobil și după câțiva ani și-l ia înapoi de la fostul proprietar și ii restituie suma pe care a platit-o inițial. Rad, rad mult :))

  • Eliza o golanca

    Păi îi restituie golanca 60 mii euro înapoi și îl vinde iar cu 80 mii și tot așa , având în vedere ca sunt mulți care plătesc rate direct la dezvoltator , Eliza îi aranjează!

  • Ce-mi place sa citesc tot ce scrieți pe-aici. Mai aflu si eu una, alta.

    Voi știti o grămada de chestii despre toti din Iași! 🤯

  • VIORICA TOMAN

    SI EU AM RAMAS IN STRADA CU COPIII, PLATIT APARTAMENT CASH 3 CAMERE IN COMPLEXUL ******* DATA AFARA CU BANII DATI IN STRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • La PUSCARIE cu acesti DERBEDEI

    Medicamentul corect :
    La GULAG 20 ani. Toti teparii asa zisi dezvoltatori de talharii. Punct.
    Punct.

  • Ce acte fac ăștia ?

  • Sunt multe familii în acest complex care nu au apa dinainte de Paste, inclusiv familii cu copiii mici.Totul se face la intimitate, acești mafioți ba taie apa, ba taie curentul ba vor abuziv sa rezilieze contractele. Nistre dezvoltatori imobiliari adevarati vindeau tot apoi incepeau un nou proiect rezidential. Ei vor sa mulga proprietarii din Evergreen, sa administreze ei complexul, sa mai tragă și de acolo niște bani.

  • Acest gunoi de Cip Petrica Ciubotariu e un flamand, o sageata a dezvoltatorilor Popescu si Bolobita! Un jeg care acum 8 ani manca de prin gunoaie, Eliza o steoarfa care s a footut prin Elvetia, o panarama ordinara. Nu cumparati de la Ciubotariu, o sa va ploua in casa exact cum a patit Popescu, el e in spatele afacerii!!!

  • NU CUMPĂRAȚI NIMIC ÎN ACEST COMPLEX, E GESTIONAT DE INTERLOPI!

  • Miroase a taxa de protecție pe acolo ?

  • Ciprian și Eliza Ciubotariu

    Ciprian Ciubotariu = un tigan cu 4 clase
    Eliza Ciubotariu = s-a prostituat prin Elvetia, Austria si Germania

  • Știm că e Stefan Popescu în spatele afacerii.
    Ciorumbelul ăsta e băgat la înaintare ca să nu bată prea tare la ochi Popescu.

  • 😎🤦🏼‍♂️

    Eliza e manichiurista, e chat-ista, traseista, si de multe ori a fost vazut-a cu Popescu prin padure îi facea cate o beregata. Cip se plimba cu porsche IS 55 CCI, a uitat cum e in passat

  • Corado catani

    Ce dezvoltatori sunt ăștia???
    Sunt dezvoltatori imobiliari sau prezentați pești, curve, prostituate, șuți, hoți din tramvai, gunoieri și alte animăluțe?????
    Sunt o rușine a dezvoltatorilor acest cuplu, Eliza și Petrică!!!
    Mai urmează să aștepte în fața complexului copii, să le fure pachețelul cu mâncare!
    Nu e de mirare , la ce caracter mizerabil au !

    Dacă îi vedeți prin complex, să le citiii mesajele ca ei oricum nu cunosc carte, nu le citesc!
    Pentru acest cuplu, miroase a cătușe , nu poți să tai apa într-un cartier, deschizi, închizi, dai locuri de parcare, le iei înapoi, vinzi, reziliezi, muți locatari, nu-i muți, iar îi muți și să nu pățești nimic!
    Atenție mărită la mandatul de arestare!
    Toți locatarii din complex să facă totul scris!

  • Urmează sa le arătați portofelele și frigiderul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *