Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Te autorecenzezi la Recensământ și ai o zi liberă de la serviciu! Doina Pară, directorul executiv al Direcției Județene de Statistică Iași, explică la BZI LIVE ce trebuie să facă angajații – FOTO

LIVE VIDEO – Te autorecenzezi la Recensământ și ai o zi liberă de la serviciu! Doina Pară, directorul executiv al Direcției Județene de Statistică Iași, explică la BZI LIVE ce trebuie să facă angajații – FOTO

15 mart. 2022, 15:34,
BZI.ro, în BZI LIVE

Miercuri, 16 martie 2022, de la ora 13:00, invitată în studioul BZI LIVE va fi Doina Pară, director executiv al Direcției Județene de Statistică Iași.
Începând din această săptămână românii pot beneficia de o zi liberă pentru a se autorecenza online.
Cum se completează chestionarul pentru autorecenzare și ce trebuie să facă angajații va explica invitata Roxanei Caraiman.
Timp de două luni, românii pot completa singuri, online, formularul oficial. Recensământul este o acțiune care se desfășoară în toate țările Uniunii Europene și care, din cauza pandemiei, a fost amânată cu un an iar acum este pentru prima dată când numărarea populației și a locuințelor va fi în totalitate informatizată.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *