Prima pagină » Cancan ultimă oră » Taylor Swift, primul artist care revendică întregul top 10 în clasamentul Billboard Hot Songs 100

Taylor Swift, primul artist care revendică întregul top 10 în clasamentul Billboard Hot Songs 100

31 oct. 2022, 23:21,
în Cancan ultimă oră

Taylor Swift a devenit primul artist care revendică întregul top 10 în clasamentul Billboard Hot Songs 100. Este pentru prima dată în istoria de 64 de ani a clasamentului când un singur artist a revendicat întregul top 10.

Situaţia a făcut ca piesa ei „Anti-Hero” să se lanseze pe primul loc în Billboard Hot 100. Ultimul artist care s-a apropiat a fost Drake, care a ocupat nouă dintre cele mai râvnite locuri în septembrie 2021.

Taylor Swift şi-a lansat mult-aşteptatul album „Midnights” pe 21 octombrie

Taylor Swift şi-a lansat mult-aşteptatul album „Midnights” pe 21 octombrie, debutând, de asemenea, pe primul loc în topul Billboard.

Lansarea celui de-al zecelea album al lui Swift a blocat Spotify timp de câteva ore, iar „Midnights” a stabilit un record ca fiind cel mai difuzat album într-o zi, potrivit platformei.

Cele 13 melodii ale albumului spun „povestea a 13 nopţi nedormite împrăştiate de-a lungul vieţii mele”, a declarat Swift. Împreună, ele formează „o imagine completă a intensităţii acestei ore mistificatoare şi nebuneşti”.

Ultimul album al lui Swift o arată revenind la pop şi amintindu-şi de unele dintre primele sale hituri, după cele două albume pandemice, „Folklore” şi „Evermore”.

Taylor Swift trece de Drake și The Beatles pentru cele mai multe titluri din topul Hot 100 într-o singură săptămână

Odată cu preluarea totală a topului 10 din Hot 100 (cu asistență de la Lana Del Rey pe locul 4), Taylor Swift îl depășește pe Drake, care a revendicat nouă dintre primele 10 (toate cu excepția locului 6) în topul din 18 septembrie 2021, când nouă melodii, toate de pe albumul său Certified Lover Boy, s-au delimitat în regiune, conduse de „Way 2 Sexy”, cu Future și Young Thug, la numărul 1, în timp ce setul a fost deschis în vârful Billboard 200.

Între timp, Taylor Swift trece de Drake și The Beatles pentru cele mai multe titluri din topul Hot 100 într-o singură săptămână. Înainte de topul lui Drake pe 18 septembrie 2021, The Beatles a ocupat locurile 1-5 în topul din 4 aprilie 1964.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *